Charlene de Monaco – În alb la întâlnirea ei cu Papa Francisc

Publicat pe

Albert şi Charlene de Monaco au fost primiţi la Vatican de Papa Francisc, ocazie cu care Charlene a fost una dintre puţinele privilegiate care au putut purta alb.

 

Printesa Charlene a arătat cu adevarat impresionat în outfit-ul ei alb, ea purtând o rochie, un mantou şi un superb voal din dantelă.

 

Doar 7 femei celebre, printre care Regina Letizia a Spaniei, care s-au întâlnit până acum cu Papa au purtat alb, aceasta fiind culoarea rezervată suveranului pontif.

 

În momentul întâlnirii cu Papa, Charlene a fost cu adevărat emoţionată, aceasta fiind prima intalnire a cuplului princiar cu Papa Francisc, iar discutia s-a concentrat pe diverse probleme pe care le au cele doua principate.

 

Albert si Charlene au vizitat Vaticanul fara cei  doi copii ai lor in varsta de 1 an si o luna, iar Papa le-a marturisit ca se roaga pentru ei. Albert i-a oferit Suveranului Pontif un cos cu legume si fructe de pe domeniul lui din Monaco, dar si branza.

 

Charlene a fost crescută în religia protestantă, dar ea s-a convertit la catolicism chiar înainte de căsătoria ei cu Prinţul Albert, în 2011.

 

Foto: Northfoto

 

Charlene de Monaco – În alb la întâlnirea ei cu Papa FranciscCharlene de Monaco – În alb la întâlnirea ei cu Papa Francisc

 

  

dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter