Charlie Sheen ar urma să dezvăluie că este infectat cu virusul HIV

Publicat pe

Actorul Charlie Sheen ar putea să anunţe faptul că este seropozitiv în cadrul emisiunii „Today Show' de pe NBC în care este prezent cu un interviu special.

 

charlie sheen

 

Potrivit unui comunicat dat publicităţii de producătorii acestei emisiuni, actorul care s-a lăudat că a întreţinut relaţii sexuale cu peste 5.000 de femei va face o „dezvăluire personală', după ce presa a scris în ultimele zile că un actor important de la Hollywood a ascuns mult timp faptul că este seropozitiv.

 

Site-ul TMZ susţine că actorul în vârstă de 50 de ani a aflat că este infestat cu HIV în urmă cu mai bine de 2 ani şi nu a vorbit despre acest lucru decât cu câţiva prieteni. Unul dintre ei l-a trădat, lasând să se afle informaţia, iar acum Charlie Sheen va recunoaşte public acest lucru.

 

Actorul a fost ameninţat de multe dintre partenerele sale care i-au spus că îl vor da în judecată deoarece nu ştiu că acesta este seropozitiv în momentul în care se întâlneau cu el. Se pare că actorul le-ar fi cumpărat unora tăcerea, iar acum va face această dezvăluire dureroasă.

 

Charlie Sheen a divorţat în 2006 de Denise Richards şi ar fi contractat virusul după această despărţire care a fost urmată de o perioadă tulbure pentru actor care a avut mari probleme cu drogurile şi alcoolul, dar şi numeroase aventuri. În 2011 el a fost concediat de producătorii serialului „Doi bărbaţi şi jumătate' din cauza comportamentului lui violent.

 

Foto: Hepta

 

 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter