Charlize Theron şi Sean Penn - Idilă la Hollywood

Publicat pe

Una dintre cele mai frumoase actriţe de la Hollywood, Charlize Theron, a început, se pare o relaţie cu Sean Penn, unul dintre copiii teribili ai Hollywood-ului'.

 

Charlize Theron si Sean PennDupă o vacanţă petrecută împreună în Hawaii, cei doi au fost prezenţi la o gala de caritate organizată în acest weekend la Los Angeles. Deşi au venit separat la eveniment, Charlize Theron şi Sean Penn au stat toată seara împreună, dând numeroase semne că trăiesc o poveste de dragoste.

 

Charlize are deja o mare influenţă asupra actorului, convingându-l să renunţe la celebra sa colecţie de arme de foc care cuprindea nu mai puţin de 65 de arme.

 

În 2004, Charlize Theron şi Sean Penn s-au aflat printre marii câştigători ai premiului Oscar, ea fiind recompensată cu Premiul pentru Cea mai bună actriţă pentru prestaţia incredibilă din Monster', iar el primind trofeul pentru Cel mai bun actor pentru Mystic River'.

 

 

 

 

 

La 38 de ani, actriţa de origine sud-africană nu mai are un iubit oficial din 2010, când a pus punct unei relaţii de 9 ani cu Stuart Townsend. Singurul bărbat care a intrat în viaţa sa în această perioadă este micuţul Jackson, un băieţel de culoare, pe care l-a adoptat în 2012.

 

Charlize Theron si Sean Penn

 

Sean Penn are două mariaje la activ, primul cu Madonna, iar al doilea cu actriţa Robin Wright, împreuna cu care are doi copii.

 

Foto: Hepta

dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter