Chateau Miraval, locul unde s-au căsătorit Brad Pitt şi Angelina Jolie

Publicat pe

În 2008, Brad Pitt şi Angelina Jolie căutau o proprietate în Franţa în care paparazzi să nu poată ajunge, iar gemenii pe care îi aşteptau să se nască într-un loc sigur.

 

În timp ce survolau sudul Franţei cu un elicopter au văzut acest castel cu 35 de camere din secolul XVII, pe care mai întâi l-au închirat. Aveau să îl cumpere în 2012, când s-au logodit, pentru 60 de milioane de dolari.

 

Amplasat în Provence, într-o celebră zonă viticolă a Franţei, castelul este înconjurat de 45 de hectare de viţă de vie, iar în 2013 cel mai glam cuplu de la Hollywood scotea la vânzare un vin rose produs la Miraval.

 

Castelul are şi o capelă, unde Brad şi Angelina au ales să îşi unească destinele în secret, dar şi un lac. Păduri de pin şi de stejari albi protejează culturile de viţă de vie, iar pe terasele pietruite din jurul castelului au fost plantate 13 specii de măslin.

 

Printre vecini lor se află Bono şi Edge de la U2, dar şi Johnny Depp.

 

Foto: Hepta

 

Chateau Miraval, locul unde s-au căsătorit Brad Pitt şi Angelina JolieChateau Miraval, locul unde s-au căsătorit Brad Pitt şi Angelina Jolie
 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter