Cheeky Girls, afectate de depresie și înfometare. Cum arată și ce meserii au acum Gabriela și Monica Irimia

Publicat pe

Fetele de la Cheeky Girls au cunoscut faima internațională, dar apoi a urmat o perioadă de decădere. Cele două clujence, surorile Gabriela și Monica Irimia sunt acum în vârstă de 38 de ani. Au făcut furori în Marea Britanie, după ce au dat lovitura în anul 2002.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Au lansat hitul 'Cheeky Song (Touch My Bum)'. Acesta s-a vândut internațional în 1,2 milioane de exemplare. Dar succesul celor două s-a terminat la fel de rapid cum a și venit. Cântecul care le-a făcut celebre a fost scris chiar de mama lor, Margit. A durat doar 30 de minute să termine piesa considerată de faimosul critic muzical britanic Pete Waterman ca fiind 'cea mai mare porcărie creată vreodată'.

A urmat apoi albumul 'PartyTime', de pe care au fost promovate melodiile 'Take Your Shoes Off' şi '(Hooray, Hooray) It’s a Cheeky Holiday!'. După doar patru ani, în 2006, cele două artiste ajunseseră să aibă datorii uriașe, dar și probleme grave de sănătate. Acestea ar fi fost cauzate din cauza antrenamentelor draconice, conform Daily Mail.

Cheeky Girls, afectate de depresie și înfometare. Cum arată și ce meserii au acum Gabriela și Monica IrimiaCheeky Girls, afectate de depresie și înfometare. Cum arată și ce meserii au acum Gabriela și Monica Irimia

Surorile Cheeky Girls au devenit anorexice

Monica și Gabriela au ajuns să se înfometeze și să sufere de depresie, așa cum recunoștea chiar una dintre surori, într-un interviu. Conform spuselor Gabrielei, au stat închise în apartamentul lor din Londra, acolo unde au făcut foamea timp de cinci ani. Așa s-au îndepărtat și de prietenii lor, conform click.ro.

Au ajuns inclusiv la Urgențe, pe mâna medicilor. Acolo au aflat că starea lor deplorabilă din punct de vedere fizic le-a adus artrită la coloana vertebrală și la genunchi, probleme digestive, pietre la rinichi și chiar pierderi de memorie. Surorile gemene primiseră un avans în valoare de 40.000 de lire sterline de la casa de producție muzicală care le-a propulsat pe piață, însă a dat faliment.

Citește și: Le mai ții minte pe gemenele de la Cheeky Girls? Ce mai fac și cum mai arată acum

Citește și: Marius Elisei, primele declarații după despărțirea de Oana Roman și despre afacerea familiei: „Financiar, îmi merge bine”

Citește și: Drama surorilor Cheeky Girls: au plătit cu sănătatea succesul venit peste noapte! Boala de care gemenele nu vor scăpa niciodată

Citește și: Alexia Eram și-a cumpărat primul apartament, la doar 20 de ani. Cum arată locuința fiicei Andreei Esca

Ce au ajuns să facă pentru bani surorile Irimia

Compania le datorează și acum un milion de lire din vânzarea albumelor, dar Monica și Gabriela nu au mai văzut un șfanț. Din cauza problemelor financiare, au ajuns să se împrumute la bănci, apoi au început să munceasă în cluburile londoneze pentru 300 de lire pe noapte. În anul 2006, și-au declarat oficial falimentul.

Acumulaseră până în acel moment aproximativ 60.000 de lire datorie la stat. Chiar și așa, nu au renunțat la operațiile estetice, cheltuind 100.000 de lire sterline pentru nouă intervenții la sâni. În anul 2008, Gabriela începea o poveste de iubire care a ținut prima pagină a ziarelor de la acea vreme. Alesul inimii a fost politicianul Lembti Opik, mai mare cu 18 ani decât ea.

În anul 2015, Monica Irimia a semnat un contract cu postul Channel 4, pentru un documentar despre tinerele din România și Ungaria. Un an mai târziu, se căsătorea cu patronul unei firme de construcții, pe nume Shaun Taylor.

În prezent, Gabriela Irimia are atestat de cosmeticiană, după ce a urmat trei cursuri de cosmetică. Sora ei, Monica, a urmat un alt drum. Lucrează ca agent de vânzări la un salon auto. Duc o viață liniștită, locuind în Goldsborough, North Yorkshire.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter