Chef Florin Dumitrescu, vacanţă romantică în Palma de Mallorca

Publicat pe

Chiar inainte de preselectiile pentru cel mai asteptat reality cooking show al toamnei, care va incepe la Antena 1, Hells Kitchen – Iadul Bucatarilor, juratul Florin Dumitrescu si-a luat proaspata sotie si a plecat intr-o luna de miere de… patru zile.

 

Atat am rezistat departe de Ava, fetita noastra', povesteste Florin, insa cat am stat acolo am avut parte de relaxare si multa plaja.'

Cei doi au petrecut patru zile in Palma de Mallorca si la plaja Es Trenc, unde s-au bucurat de soare si multa liniste. Es Trenc este una dintre cele mai frumoase plaje pe care le-am vazut in viata mea, nisip alb, mare turcoaz si multa tihna', mai spune Florin.

 

 

Zilele insorite la plaja au fost perfect asezonate de o vizita la cel mai mare Aquarium din Europa, unde Florin marturiseste ca dorea neaparat sa ajunga, fiind fascinat de rechinii uriasi.

 

Recunoscut inca din aeroport de romanii stabiliti acolo, care au tinut neaparat sa faca poze cu chef Florin, juratul de la Antena 1 si-a incarcat bateriile si este pregatit sa le arate telespectatorilor, din aceasta toamna, care este viata unui bucatar profesionist, in show-ul Hells Kitchen – Iadul Bucatarilor.

 

Chef Florin Dumitrescu, vacanţă romantică în Palma de MallorcaChef Florin Dumitrescu, vacanţă romantică în Palma de Mallorca

 

 

 

  

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter