Chef Joseph Hadad şi Anca Lungu, pasageri de lux

Publicat pe

Chef Joseph Hadad, unul dintre cei mai apreciaţi bucătari din România, a răspuns provocării lansate de echipa British Airways şi a recreat, în premieră, meniul disponibil în cabina First.

 

Chef Joseph Hadad şi Anca Lungu, pasageri de luxChef Joseph Hadad şi Anca Lungu, pasageri de lux

 

La evenimentul ce a avut loc la restaurantul Joseph a luat parte şi Anca Lungu, prezentatoarea Observatorului de Weekend, cunoscută şi ca Prinţesa Polonic (printesapolonic.ro), care acum câteva zile a aflat că este însărcinată cu o fetiţă.

 

O dată cu lansarea noului design al cabinei First, în care s-au investit peste 100 de milioane de lire sterline, compania aeriană a marcat şi o nouă evoluţie în excelenţa gastronomică, punând la dispoziţia oaspeţilor ingrediente rafinate. De pildă, din 2011, la bordul aeronavelor se servesc feluri de mâncare pe bază de „umami', o aromă savuroasă cunoscută sub denumirea de „al cincilea gust', ce apare în alimente precum alge de mare, roşii, macrou şi parmezan.

 

Printre celebrităţile care au trăit această experienţă gastronomica se numără şi cântăreaţa Nicole Scherzinger: „Călătorind cu British Airways în cabina First, am avut parte de cele mai rafinate experienţe de zbor. Iar mâncarea este o experienţă în sine. Am servit cele mai bune şi mai proaspete scoici, însă preferatul meu rămâne somonul afumat, completat cu deliciosul antreu de homar. De asemenea, îmi plac foarte mult supele şi salatele care sunt servite de fiecare dată în combinaţii surprinzătoare'. 

substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter