"Chefi la cuțite" vs. "MasterChef": Bontea, Dumitrescu și Scărlătescu au spulberat competiția!

Publicat pe

Lupta dintre cei mai faimoși chefi ai României s-a soldat ieri-seară cu victoria fără drept de apel a show-ului culinar de la Antena 1, lider de audiență fiind Chefi la cuțite, cu Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu la manșă, care a surclasat show-ul MasterChef, de la PRO TV, ce-i are ca jurați pe Joseph Hadad, Silviu Chelaru și cunoscutul artist și expert în vinuri, Cosmin Tudoran.

Ieri seară, au debutat în forță două show-uri culinare produse de două televiziuni concurente – este vorba despre MasterChef și Chefi la cuțite. Show-ul produs de PRO TV a debutat după o pauză de doi ani, cu alți jurați, personalități reputate în domeniul bucătăriei și al oenologiei.

MasterChef a revenit după o pauză de doi ani

Acest lucru nu a fost de ajuns, se pare, pentru a determina fanii show-ului Șefi la cuțite să comute canalul. Și de data aceasta carismaticii Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu au făcut spectacol, ajutați, desigur, și de evoluția concurenților și de poveștile lor emoționante de viață.

Cu siguranță Joseph Hadad, Silviu Chelaru și  Cosmin Tudoran ar fi avut mai multe șanse dacă show-ul lor ar fi fost difuzat în altă zi, cu atât mai mult cu cât MasterChef a lipsit doi ani, iar fanii show-urilor de cooking s-au orientat spre Chefi la cuțite. Apoi, să nu uităm că Bontea, Dumitrescu și Scărlătescu au debutat la MasterChef, la PRO TV, iar când s-au mutat la Antena1, publicul lor fidel i-a urmat…

Din păcate, nici acum doi ani MasterChef nu a reușit să surclaseze emisiunea Chefi la Cuțite, show-ul fiind mutat după numai patru ediții, undeva după ora 22, deoarece fusese bătut de chefii de la Antena1. Acum, conform paginademedia.ro, la nivel național, PRO TV a fost pe locul al treilea pe intervalul difuzării MasterChef, emisiunea având o medie de 575.000 de telespectatori și fiind la un pas de a fi depășit de România TV.

Foto: Facebook

Serialul turcesc, pe locul doi în preferințele publicului!

Evident, liderul aceluiași intervalul orar a fost Antena 1, unde se difuza Chefi la cuțite (postul a avut o audiență medie de aproape 900.000 de persoane la începutul emisiunii Un Show păcătos), locul secund revenindu-i postului Kanal D, unde se difuza serialul turcesc Lacrimi la Marea Neagră.

Și în mediul urban clasamentul a fost asemănător, Antena 1 fiind urmată de Kanal D și de PRO TV, deci orășenii sunt fani telenovele! Chiar dacă cifrele au fost apropiate, pe tot intervalul difuzării celor două show-uri culinare (între orele 20 și 23.30), Antena 1 a condus pe toate targeturile, iar PRO TV i-a urmat la distanță mică. În aceste condiții, cred că deja se știe care este show-ul care va ieși și în acest sezon câștigător în duelul bucătarilor…

"Chefi la cuțite" vs. "MasterChef": Bontea, Dumitrescu și Scărlătescu au spulberat competiția!"Chefi la cuțite" vs. "MasterChef": Bontea, Dumitrescu și Scărlătescu au spulberat competiția!

  

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter