Chelsea Clinton este însărcinată cu al doilea copil

Publicat pe

„Vara viitoare, Charlotte va fi sora cea mare. Mă simt binecuvântată şi recunoscătoare în această perioadă a Sărbătorilor', a scris Chlesea, fiica fostului preşedinte american Bill Clinton, anunţând astfel că este însărcinată cu al doilea copil.

 

 

Aceasta a publicat pe Twitter o fotografie cu fetiţa ei, Charlotte, în timp ce aceasta răsfoieşte o carte al carei titlu este: „Surorile mari sunt cele mai bune”.

 

CWxteXUUAAAWvTH

 

Anunţul a fost primit cu bucurie de mama ei, Hilary Clinton, care şi-a dorit mult şi alţi nepoţi. „Tatăl tău şi cu mine nu am putea fi mai fericiţi pentru tine decât suntem deja. Suntem tare nerăbdători să ne cunoaştem cel de-al doilea nepot'.

 

Absolventă a universităţilor Stanford, Oxford şi Columbia, Chelsea, singura fiica a lui Hilary şi Bill Clinton, este căsătorită de 5 ani cu omul de afaceri Marc Mezvinsky. Cei doi au o fiica de 15 luni, despre care Chelsea spunea că este pur şi simplu minunată. „Încerc să fiu o mama bună. Cred că acesta este cel mai important job din lume.'

 

Chelsea a mai mărturisit că ea şi Marc îi citesc în fiecare seară poveşti lui Charlotte. „Este foarte important ca micuţii să fie stimulaţi prin cântece şi lectură. Toate aceste lucruri ajută la dezvoltarea creierului lor'.

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter