Cheryl Cole - Aparatele o tin in viata

Publicat pe

Vacanta in Tanzania s-a transformat intr-un cosmar pentru Cheryl Cole care s-a imbolnavit de malarie, iar acum este tinuta in viata intr-o clinica din Londra cu ajutorul aparatelor.

Cheryl Cole„Cheryl nu poate vorbi, isi pierde in continuare cunostinta si doarme mult.', a spus purtatorul ei de cuvant.

In acelasi timp, apropiatii ei au declarat: „Era cat pe ce s-o pierdem, iar lupta continua. E foarte slabita, boala a pus stapanire pe ea. Starea s-a agravat foarte mult, dar bine ca a fost diagnosticata la timp'.

Dupa ce cantareata a lesinat in timpul unei sedinte foto pentru coperta noului album, ea a fost internata de urgenta la un spital de boli tropicale din Londra unde i s-a pus si diagnosticul.

Desi initial se credea ca Cheryl va trece usor peste perioada de recuperare, iata ca a inceput un razboi cu boala extrem de dur, pronosticul medicilor fiind rezervat.

Foto: www.hepta.ro
 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter