Cheryl Cole are malarie

Publicat pe

Frumoasa Cheryl Tweedy (fosta Cole) declarata de curand una dintre cele mai frumoase femei din ultimii 100 de ani s-a imbolnavit de malarie in timpul vacantei in Tanzania.

Cheryl ColeDesi fosta sotie a fotbalistului lui Ashley Cole a fost precauta si a luat inainte de plecare medicamente impotriva malariei, ea nu a capatat imunitate impotriva acestei boli.

Purtatorul sau de cuvant a confirmat faptul ca ea are malarie, dupa ce artista a lesinat in timpul unei sedinte foto si a a ajuns la spital.

„Cheryl nu se simte bine de aproape o saptamana (dupa ce a revenit din vacanta, la 22 iunie). Se simtea foarte obosita. Se pare ca aceste stari corespundeau perioadei de evolutie a malariei. Pana duminica seara starea lui Cheryl s-a inrautatit considerabil. Tremura din tot corpul si transpira abundent.”, a declarat un prieten al vedetei pentru The Guardian.

La recomandarea medicilor, Cheryl si-a anulat toate activitatile pentru urmatoarea saptamana.

Foto: www.hepta.ro
 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter