Cheryl Cole promite un nou hit - VIDEO

Publicat pe

Dupa ce ne-a cucerit cu fiecare single al sau, Cheryl Cole lanseaza Promise This”, prima piesa promovata de pe albumul inca fara nume care urmeaza sa fie lansat in noiembrie.

Cheryl ColeCheryl a lucrat din greu la acest album inca de la inceputul anului, alaturi de cei mai buni producatori, de la Will.i.Am si JR Rotem la Starsmith.

Anul trecut Cheryl Cole s-a afirmat ca una dintre cele mai de succes vedete pop din Marea Britanie si nu numai. Albumul ei de debut 3 Words a ajuns in fruntea clasmentelor si a vandut mai mult de un million de copii. Piesa „Fight For This Love” a devenit piesa cel mai rapid vanduta din 2010, iar „3 Words” si „Parachute” au ocupat si ele cele mai inalte pozitii ale topurilor.

Ele nu au devenit numai piese permanente la TV si Radio, dar au fost vandute in peste 1,5 milioane de exemplare in Marea Britanie.

In primavara acestui an, Cheryl Cole s-a alaturat celor de la Black Eyed Peas ca invitat special in turneul lor – The E.N.D. si a uimit audienta cu calitatile ei de cantareata live.

Turneul a adus-o pe Cheryl aproape peste tot in Europa, iar cotidianul The Independent a comentat: Spectacolul lui Cole este puternic….artista are o voce capabila, inalta' .

Printre toate acestea, Cheryl Cole a dedicat o parte a timpului ei pentru a fi membra in juriul celui mai popular show de televiziune din Marea Britanie, X-Factor si este deja mentorul a doi castigatori in calea lor catre succes.

In plus, Cheryl a fost numita ambasadoarea LOreal Paris si continua sa faca parte din Girls Aloud.
 

Cheryl Cole – Promise This

 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter