Chirila in cinci licee

Publicat pe

Tudor ChirilaPrima etapa a proiectului Chirila in licee a ajuns la final. Aproximativ 1.000 de elevi din 5 licee din Bucuresti au luat parte la intalnirile cu Tudor Chirila organizate in scolile in care invata.

Sub sloganul „Descopera ce-ti place”, artistul le-a vorbit liceenilor despre pasiunea pentru profesie, despre importanta culturii in exercitarea optiunii, despre rolul parintilor si al profesorilor.

Cele mai dezbatute subiecte in cadrul intalnirilor au fost legate de importanta modelelor si de rolul banilor. Dialogul dintre Tudor Chirila si elevi a fost completat cu exemple din experienta profesionala a artistului si cu intrebari si argumentari din partea liceenilor.

Elevilor din cele 5 licee (Liceul Teoretic Ion Neculce', Liceul Teoretic Alexandru Ioan Cuza', Colegiul National George Cosbuc', Colegiul National Ion Creanga', Colegiul National Gheorghe Lazar') le-au fost aplicate o serie de chestionare ce vor fi interpretate de un psiholog. Rezultatele vor fi publicate intr-un studiu despre liceeni care va ajunge la Inspectoratul Scolar al Municipiului Bucuresti.

Turneul initiat de Tudor Chirila va continua in toamna acestui an in alte 15 licee din Bucuresti. Proiectul este sustinut de Inspectoratul Scolar al Municipiului Bucuresti si Primaria Municipiului Bucuresti.
 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter