Chris Rea in concert la Bucuresti

Publicat pe

Celebrul solist, chitarist si pianist de origine irlandezo-italiana, Chris Rea, va sustine un concert extraordinar la Bucuresti pe data de 6 februarie 2010 la Sala Palatului, spectacolul fiind inclus in turnelul european de promovare a celui mai recent album al artistului: „Still So Far To Go – The Best Of Chris Rea'.

Biletele vor fi puse in vanzare incepand de maine, 11 septembrie, pe site-ul www.myticket.ro, urmand ca de pe 15 octombrie sa fie disponibile si in reteaua magazinelor Diverta.

Chris Rea

Considerat drept unul dintre cei mai talentati artisti din lume, Chris Rea impresioneaza prin profunzimea vocii si a stilului sau natural si pasional, fiind renumit pentru show-uri live hipnotizante, caracterizate prin calitate, simplitate si rafinament. Cu o cariera ce se intinde pe mai bine de 30 de ani si cu numeroase piese devenite clasice in lumea rock-ului si a blues-ului international, Rea are la activ un portofoliu impresionant ce cuprinde nu mai putin de 22 de albume de studio, opt albume de compilatie, doua albume inregistrate in aparitile live si un material cu piese aparute pe coloana sonora a filmului „La Passion'.

Chris Rea s-a lansat in anul 1978 cu albumul „Whatever Happened to Benny Santini?', care a primit si discul de aur, acesta fiind urmat un an mai tarziu de materialul „Delitics'. Anii 80 au adus un record in cariera artistlui, Rea devenind faimos la nivel european prin lansarea a nu mai putin de opt albume de studio. Chris Rea si-a afirmat valoarea pe plan international odata cu aparitia a doua dintre cele mai de succes materiale ale anilor 1989 si respectiv 1991: „The Road To Hell' si „Auberge', ambele clasandu-se inca de la aparitie pe primul loc in clasamentele de specialitate din Marea Britanie. Cu vanzari de peste 30 de milioane de albume de-a lungul intregii cariere, Chris Rea a devenit un promotor si reprezentant de marca al culturii rock si al blues-ului, el avand la activ un numar impresionant de premii, inclusiv patru discuri de aur, sase de argint si 14 de platina!

Concertul pe care Chris Rea il va sustine la Bucuresti in luna februarie face parte din turneul european de promovare a celui mai recent album al artistului si va debuta cu o serie de show-uri in Anglia si Irlanda. Albumul va fi lansat in Marea Britanie pe 5 octombrie 2009 si va contine pe langa celebrele piese: „Fool (If You Think It’s Over)', „On The Beach', „Let’s Dance', „Josephine', „Stainsby Girls', „The Road To Hell (Part 2)', „Auberge', „God’s Great Banana Skin' sau „Julia', si doua piese noi, „Come So Far, Yet Still So Far To Go' si „Valentino'. Primul single va fi lansat pe 28 septembrie atat in varianta fizica, cat si in varianta digitala, balada „Valentino' urmand a aparea pe piata la inceputul lunii decembrie a acestui an.

In cadrul turneului de la inceputul anului viitor, Chris Rea va fi insotit de Paul Casey, un tanar dar foarte apreciat compozitor, solist si chitarist, originar din Irlanda despre care Rea declara ca „un astfel de talent apare numai o data la multa vreme'. Colaborarea dintre cei doi a inceput cu ani in urma, atunci cand Rea a ascultat un demo al tanarului. Impresionat de calitatile lui Casey, Rea a inceput sa lucreze tot mai mult cu acesta, cel mai recent proiect fiind noul turneu „The Very Best Of Chris Rea: Still so far to go'.

Biletele pentru concertul lui Chris Rea de la Sala Palatului de pe data de 6 februarie 2010 pot fi achizitionate online, de pe Myticket.ro, incepand de maine, 11 septembrie, urmand ca de pe 15 octombrie acestea sa fie disponibile si in reteaua magazinelor Diverta la urmatoarele categorii de pret: 100 RON, 150 RON, 200 RON, 300 RON si 500 RON
 

dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter