Chrissy Teigen şi John Legend au confirmat că vor avea un copil

Publicat pe

Modelul Chrissy Teigen, soţia lui John Legend, a confirmat că este însărcinată postând o fotografie specială pe pagina sa de Instagram.

 

teigen1

 

John şi cu mine suntem fericiţi să vă anunţam că sunt însărcinată. Cum mulţi dintre voi ştiu, a trecut mult timp de când am încercat să avem un bebe. Nu a fost uşor, dar nu ne-am dat bătuţi şi am continuat să încercăm, deoarece eram nerăbdători să aducem pe lume primul nostru copil, să ne marim familia. Suntem atât de fericiţi că s-a întâmplat, în sfârşit. Vă mulţumim pentru dragostea şi urările de fericire. ', a scris vedeta în dreptul unei fotografii în care zâmbeşte fericită în timp ce muzicianul îi ţine mâna pe abdomen.

 

chrissy1

 

Cei doi s-au întâlnit în 2007, s-au căsătorit in 2013 şi şi-au dorit foarte mult un copil. Au recurs chiar la fertilizarea in vitro, dar fără succes până acum.

 

Chrisy a mărturisit cât de dureros a devenit acest subiect pentru ea, însă, din fericire, top modelul de 29 de ani, trăieşte acum bucuria de a fi însărcinată pentru prima dată.

 

Foto: Hepta, Instagram

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter