Chrissy Teigen şi John Legend au devenit părinţi pentru prima dată

Publicat pe

Chrissy Teigen şi John Legend formează unul dintre cele mai cunoscute cupluri, iar săptămqna trecută cei doi au devenit parinti pentru prima dată.

 

john legend&chrissy teigen

 

Chrissy a adus pe lume o fetiţă şi a dat vestea pe Instagram: „Este aici. Luna Simone Stephens, suntem deja îndragostiţi de tine. Şi obosiţi. Foarte obosiţi'. Cuvintele au fost însoţite şi de un tabel cu datele bebeluşului care a cântărit la naştere 2,700 kilograme.

 

Chrissy Teigen şi John Legend s-au cunoscut în 2007, ea apărând în videoclipul lui, „Stereo'. A fost dragoste la prima vedere între ei, iar în 2013 s-au căsătorit şi şi-au dorit cu disperare un copil.

 

luna

Când au anunţat ca urmează să aibă unul au dezvăluit şi problemele prin care au trecut, apelând chiar şi la fertilizarea în vitro: John şi cu mine suntem fericiţi să vă anunţam că sunt însărcinată. Cum mulţi dintre voi ştiu, a trecut mult timp de când am încercat să avem un bebe. Nu a fost uşor, dar nu ne-am dat bătuţi şi am continuat să încercăm, deoarece eram nerăbdători să aducem pe lume primul nostru copil, să ne marim familia. Suntem atât de fericiţi că s-a întâmplat, în sfârşit. Vă mulţumim pentru dragostea şi urările de fericire', scria Chrissy în urmă cu câteva luni când a confirmat ca este însărcinată.

 

 

 

 

 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter