Christina Aguilera însărcinată – Pe tocuri, la plimbare cu logodnicul

Publicat pe

Christina Aguilera însărcinată – Pe tocuri, la plimbare cu logodniculChristina Aguilera însărcinată – Pe tocuri, la plimbare cu logodnicul

 

La 33 de ani, Christina Aguilera va deveni mamă pentru a doua oară, ea urmând să nască o fetiţă al cărei tată este logodnicul ei, Matt Rutler.

 

Christina a fost surprinsă de paparazzi în timp ce se plimba prin New York, în compania lui Matt. Cântăreaţa nu şi-a dezis statutul de divă nici de această dată, adoptând un stil smart-casual şi demostrând astfel că poţi fi stylish fără a depune un mare efort.

 

Ea a reuşit să îşi ascundă burtica cu ajutorul unui palton scurt, cu inserţii de piele. Însă faptul că nu a renunţat la tocuri, deşi este însărcinată, a contribuit în mare măsură la look-ul său de efect. Pentru această plimbare, artista a ales un ruj portocaliu, ochelari de soare , iar zâmbetul său larg demonstrează că trece printr-o perioadă extrem de fericită.

 

Alături de ea, susţinând-o de braţ, se afla Matt, la fel de zâmbitor.

 

Foto: Northfoto

  

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter