Christy Turlington – La 46 de ani e la fel de graţioasă şi frumoasă ca în tinereţe

Publicat pe

În anii 90, Christy Turlington era unul dintre top modelele cele mai apreciate, ea făcând parte din aceeaşi generaţie cu Cindy Crawford, Naomi Campbell sau Linda Evangelista.

 

Timpul a trecut, dar în ceea ce o priveşte pe Christy lucrurile nu s-au schimbat prea mult.

 

Surprinsă în timpul unei şedinţe foto, Christy a impresionat cu forma sa fizică şi frumuseţea natuarală. A putut fi admirată purtând un trench bordo, accesorizat cu pantofi şi clutch gri, o ţinută perfectă pentru o ieşire în oraş. De altfel, frumoasa americancă ştie să aleaga întotdeauna acele piese care se remarca prin simplitate şi rafinament.

 

Cu părul său natural, Christy a oferit o nouă apariţie extrem de stylish, iar forma sa fizică este rezultatul unui stil de viaţă sănătos. Ea este extrem de atentă la ceea ce mănâncă, alegând alimente organice, face Pilates şi de la 18 ani practică yoga despre care spune ca este absolut minunată.

 

Foto: Hepta

 

Christy Turlington – La 46 de ani e la fel de graţioasă şi frumoasă ca în tinereţeChristy Turlington – La 46 de ani e la fel de graţioasă şi frumoasă ca în tinereţe

 

substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter