Ciara a fost implicată într-un accident rutier

Publicat pe

Însărcinată în luna a 9-a, cântăreața Ciara a fost vineri implicată într-un accident rutier în Los Angeles. Presa tabloidă internațională relatează că Ciara a scăpat cu bine, însă a rămas cu o sperietură groaznică.

 

 

 

 

 

Ciara se afla la volanul mașinii sale, în momentul accidentului. Ea a vrut să vireze stângă, în momentul în care un alt șofer a intrat în mașina ei. Accidentul a fost unul minor, însă cântăreața a avut parte de o sperietură zdravănă. După mai multe ore, ea a postat un mesaj pe rețelele de socializare în care a scris că-i mulțumește lui Dumnezeu că nu a fost ceva mai grav.

 Cântăreața se afla la volanul mașinii sale în momentul accidentului. Impactul a fost unul minor și a survenit în clipa în care artista a dorit să vireze stânga, iar un alt vehicul a intrat în mașina ei. Deși fără victime, aceasta  a avut parte de o sperietură groaznică mai ales dat fiind faptul că momentul nașterii se apropie cu pași repezi.
Ulterior, la câteva ore după incident, Ciara a postat un mesaj pe rețelele de socialiare prin intermediul cărora a vrut să își liniștească fanii și prin care a transmis că îi mulțumește lui Dumnezeu că nu a fost ceva mai grav.

Înainte de acest mesaj și viitorul tată al copilului a asigurat internauții de faptul că Ciara este nevătămată.

Artista urmează să devină mamă pentru a doua oară, în scurt timp. În vârstă de 31 de ani, va deveni însă mamă  alături de soțul ei, fotbalistul Russell Wilson, cu care s-a căsătorit în vara anuluit trecut.

 

 

 

Bianca  Ion

Foto: Facebook

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter