Cindy Crawford – Imagini din vacanţa perfectă de vară

Publicat pe

 

Într-un decor de vis, undeva în Canada, după cum au scris fanii săi pe Instagram şi înconjurată de familie, astfel îşi petrece Cindy Crawford vacanţa de vară.

Cu totii se bucură de frumuseţea regiunii Muskoka, o detinaţie perfectă în orice anotimp, inclusă de National Geographic în top 20 al locurilor pe care trebuie să le vezi şi în top 100 al locurilor care pot schimba viaţa copiilor.

Top modelul a postat mai multe fotografii din timpul vacanţei, imagini în care apar soţul ei, Rande Gerber, dar şi cei doi copii ai lor, Kaia şi Presley.

Kaia arată pe zi ce trece mai frumoasă, asemănarea cu mama sa fiind de-a dreptul izbitoare.Intr-una dintre fotografii ea poarta o bluza a mamei sale, cu numele acesteia imprimat pe ea, un gest simbolic care ilustreaza parca trecerea de la o generatie la alta.

De curând, adolescenta de 13 ani a realizat un shooting pentru Vogue Italia, ea fiind reprezentată de agenţia de modele IMG Models. Kaia scria pe contul său de Instagram că sedinta foto realizata de Steven Meisel a fost „ireala'.

În una dintre fotografii, Cindy si-a surprins sotul rasfoind cartea scrisă de ea si ce urmează să fie lansată în toamnă. Cindy şi-a dorit să lanseze această carte înainte să împlinească 50 de ani (pe 20 februarie 2016) în care dezvăluie secretele carierei sale de succes.
Foto: Instagram

Cindy Crawford – Imagini din vacanţa perfectă de varăCindy Crawford – Imagini din vacanţa perfectă de vară

  

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter