Cindy Crawford – În formă şi foarte îndrăgostită la aproape 50 de ani

Publicat pe

Mai sunt câteva luni până când Cindy Crawford va împlini 50 de ani, iar top modelul care a făcut furori în anii 90 îşi păstrează forma fizică şi e la fel de îndrăgostită de soţul ei, Rande Gerber.

 

Cei doi au fost surprinşi pe o plajă din Miami, iar Cindy a făcut senzaţie cu look-ul său. Top modelul a purtat o rochie de plajă albă, scurtă, care i-a scos în evidenţă picioarele tonifiate.

 

Cu o piele brozată şi fără riduri, Cindy dovedeşte că rămâne în top şi la această vârstă, ea făcând parte dintr-o generaţie incredibilă de top modele. La fel ca şi colegele sale, Naomi Campbell, Linda Evangelista sau Claudia Shiffer, Cindy se încăpăţanează să rămână în atenţia tuturor.

 

Din spate vine fiica ei, Kaia, care a semnat un contract cu o agentie de modele, dar adolescenta nu se poate decât bucura că are o asemenea mamă foarte stylish şi mereu în formă.

 

Foto: Northfoto

 

Cindy Crawford – În formă şi foarte îndrăgostită la aproape 50 de aniCindy Crawford – În formă şi foarte îndrăgostită la aproape 50 de ani
 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter