Cine a creat rochia de mireasă a Prințesei Eugenie

Publicat pe

Unul dintre cele mai așteptate momente ale nunții regale din Marea Britanie este, fără îndoială apariția miresei. După ce misterul rochiei a fost spulberat, toți au vrut să afle cine a creat rochia de mireasă a Prințesei Eugenie.

Potrivit presei britanice, nepoata Reginei Elisabeta a II-a a Marii Britanii a ales să poarte, în una dintre cele mai importante zile din viața ei, o creație ce poartă semnătura unui brand britanic mai puțin cunoscut în afara granițelor. Este vorba despre o rochie semnată de Peter Pilotto și Christopher De Vos, cei doi fondatori ai brandului, Peter Pilotto.

Prințesa Eugenie și Jack Brooksbank se căsătoresc azi

800 de invitați sunt așteptatți să participe azi la nunta Peințesei Eugenie cu Jack Brooksbank. Printre invitați se află, pe lângă membri familiei regale, și câteva celebrități, precum cântăreața Ellie Goulding, modelul Cara Delevingne și copiii lui Sir Richard Branson, Holly și Sam.

Regina și-a dat binecuvântarea pentru căsătoria celor doi anul trecut, în timpul petrecerii date la Balmoral, cu ocazia aniversării prințului Harry. Jack a cerut-o în căsătorie pe Eugenie în luna ianuarie a acestui an, în timpul unei vacanțe în Nicaragua. Cei doi se aflau pe malul unui lac de la poalele unui vulcan, iar omul de afaceri a ales să-i pună iubitei sale marea întrebare în timp ce apusul soarelui se reflecta în apă.

Eugenie și Jack se căsătoresc la St. George Chapel de la Castelul Windsor, același loc în care s-a căsătorit și prințul Harry cu Meghan Markle. Ceremonia începe la ora locală 11.00 (n.r. – 13.00 ora României). După ceremonie, proaspeții soți, vor merge cu caleașca prin Windsor, dar nu vor străbate tot orășelul, așa cum au făcut Harry și Meghan în mai.

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter