Cine e Larisa de la PUTEREA DRAGOSTEI. Tânăra a avut o idilă cu iubitul Elenei Udrea și a fost bătută măr de un fotbalist celebru: „Mi-a dat cu picioarele în cap!”

Publicat pe

Larisa Judele este noua concurentă de la Puterea Dragostei. Tânăra dispusă să-și încerce norocul în dragoste în show-ul de la Kanal D vine după câteva experiențe eșuate în amor. După ce s-a iubit cu Adrian Alexandrov, actualul iubit al Elenei Udrea, Larisa a bifat o experiență traumatizantă cu un alt bărbat celebru din showbiz, fotbalistul Dacian Varga, care a bătut-o măr.

Cine e Larisa de la PUTEREA DRAGOSTEI. Tânăra a avut o idilă cu iubitul Elenei Udrea și a fost bătută măr de un fotbalist celebru: „Mi-a dat cu picioarele în cap!'Cine e Larisa de la PUTEREA DRAGOSTEI. Tânăra a avut o idilă cu iubitul Elenei Udrea și a fost bătută măr de un fotbalist celebru: „Mi-a dat cu picioarele în cap!'

Larisa Judele este o persoană cunoscută în lumea mondenă a Capitalei. Tânăra sexy are multe cuceriri la activ, însă una dintre cele mai populare este Adrian Alexandrov, actualul iubit al Elenei Udrea. Cei doi ar fi avut o idilă în 2014, înainte ca afaceristul să se cupleze cu Elena Udrea.

Însă, o altă experiență a Larisei a șocat prin duritatea faptelor. Potrivit tinerei de la Puterea Dragostei, fotbalistul Dacian Varga și-ar fi testat puterea pumnilor cu ea. Totul în prezența cântăreței Maria Constantin, care ar fi asistat la bătaie.

„Am avut ghinionul sa ţin lângă mine pe unele persoane (aşa-zise prietene) care m-au adus în situaţia asta din cauza unor conversaţii care nu aveau legătura cu mine. Acest Dacian Varga este o cunoştinţă veche de ani de zile, de când îşi petrecea vacanţele în oraşul meu având bunici acolo.

După ce eu m-am mutat în Bucureşti conversaţiile dintre noi s-au încheiat pentru că era flegmatic, arogant, îmi adresa cuvinte jignitoare ceea ce eu niciodată nu le pot vedea ca pe ceva frumos la un bărbat. Întâmplarea a fost că am avut prietene comune! Am fost sunată de către o prietena comuna zilele trecute, care mi-a transmis că a fost sunată şi ea la rândul ei de către Varga şi de către iubita lui actuală care ea a fost „prietenă' cu mine să îmi spună că dacă îl mai vorbesc de rău mă calcă in picioare!

Bun! Am sunat-o pe Maria Constantin, mirată de situaţie, să o întreb personal de ce nu mă sună direct pe mine iubitul ei sau ea dacă are ceva de spus. Nu a răspuns! Nu am avut o perioadă tocmai bună în ultimul timp, şi, ca orice om, am ieşit împreună cu două prietene să ne plimbam la târgul de Crăciun liniştite. M-am trezit cu Maria Constantin că îmi vindea bomboane, am salutat-o şi am întrebat-o ce se întâmplă?! În clipa aceea, Dacian Varga, când m-a văzut a început să mă înjure să plec de acolo că mă calcă în picioare, am reacţionat la nervi şi i-am spus să vină.

Am văzut că iese scandal şi m-am întors cu spatele să plec. M-am trezit smucită, mi-a rupt geanta şi mi-a dat o palmă. Au intervenit prietenele mele şi oamenii din jur, în acea înghesuială am căzut jos şi a început să dea cu picioarele în mine. Mi-a dat cu picioarele în cap şi peste tot! În acest timp Maria Constantin privea cu satisfacţie!', a povestit Larisa Judele pentru wowbiz.ro.

Larisa a mers și la IML pentru a dovedi agresiunea

'Mi-am petrecut noaptea la spital şi la poliţie! Cel mai greu îmi este să sun acasă să îmi anunţ familia! În condiţia în care nici măcar tatăl meu nu mi-a dat o palmă vreodată. Vă rog să mă credeţi, nu ştiu de ce a reacţionat aşa, eu nu ştiu motivul, pe mine nu m-a sunat nimeni să îmi spună ceva concret, dacă am greşit cu ceva! Pe mine mă doare capul de nu mă pot ridica din pat şi am fost consultată! Vreau dreptate, atât! Sper să am putere să îmi fac dreptate pentru că mă simt acum un om neajutorat într-o lume mizerabilă', a mai spus Larisa Judele de la Puterea Dragostei. 

dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter