Cine e Sabina Lisievici, actrița din România care a cucerit Hollywood-ul. A cunoscut mulți actori celebri

Publicat pe

Sabina Lisievici este prezentată ca actrița româncă ce a făcut furori la Hollywood! Și pe bună dreptate! La 29 de ani, Sabina se poate mândri cu un palmares american'.

Sabina Lisievici a locuit 7 luni în America, chiar în Los Angeles, la Hollywood, în patria celor mai cunoscuți actori și a celor mai țări filme. Acolo a terminat școala de actorie a lui Bobbie Chance, Hollywood Actors Showcase, aceeași scoală pe care au făcut-o și Brad Pitt, Jennifer Aniston, Drew Barrymore și alte nume grele din industrie. Și tot acolo a avut inspirația să scrie versurile pentru volumul de poezii recent lansat, Arde-mă în versuri'.

Sabina Lisievici își dorește să joace în România

Pentru că își dorește ca talentul actoricesc să îi fie recunoscut în România, țara ei, Sabina Lisievici s-a întors la noi, cu studii de actor metodist. Aici își dorește multe roluri în filme, seriale și teatru.

Îi curge actoria prin vene, este la al treilea proiect internațional, jucând în filmul Back 2 Back', alături de Florin Piersic Jr, Paul Diaconescu, Howard Dell, Stanislav Ianevsky și mulți alții. A terminat o renumită școală de actorie de la Hollywood și își dorește să joace alături de Keanu Reeves.

„Am refuzat vreo trei roluri…”

La Hollywood am filmat două filme, reprezentative, și am refuzat vreo trei roluri pentru că am considerat că producțiile nu mă reprezentau. Am jucat în I am not for sale' – film de lungmetraj și cinema, care urmează a fi lansat, și Wild sunflower', un film de scurtmetraj produs de mine, în care am avut rol principal și regizat de către regizorul  nominalizat la Oscar Jhonathan Heap.

Filmul Wild sunflower' a fost urcat pe imdb pentru a da creditele oamenilor minunați cu care am lucrat, dar consider că nu este încă pregătit să vadă lumina zilei sau poate că eu nu sunt. Reprezintă o poveste de dragoste inspirată din propria-mi viață, filmată într-una dintre fabuloasele vile din Hollywood Hills', povestește actrița româncă.

În general majoritatea rolurilor pe care le-am jucat, începând cu vârsta de 12 ani, au fost mai întotdeauna roluri dramatice, însă Hollywood-ul mi-a oferit ocazia să îmbin dramatismul cu acțiunea,  lucru care m-a bucurat. Actoria a depășit de mult pentru mine stadiul de pasiune, fiind un mod de viață.

Să fii actor metodist înseamnă pentru mine să te transpui cu totul în personaj și să simți și să răspunzi în locul lui. Noi, actorii, suntem doar vase pentru roluri, ele manifestându-se în noi, căpătând viață prin noi și posedându-ne.

Întotdeauna pe set dacă sunt strigată numele rolului voi răspunde imediat, iar dacă sunt strigată pe numele meu, e posibil nici să nu întorc capul. Am încetat să mă mai gândesc cu cine aș vrea să joc, mă gândesc doar că aș vrea să joc cât mai mult posibil.

Îmi doresc doar să joc continui în producții de calitate și să scriu. Cu cine sau în ce țări a devenit  brusc irelevant. Cred că încep să mă maturizez, deși nu mi-o doresc. E important să te păstrezi viu și verde pe interior atunci când ești actor, la noi totul se vede pe chip. Minciuna atunci când joci și lipsa pasiunii răsar primele în ochii telespectatorilor', mai completează Sabina Lisievici.

Îl adoră pe Tarantino, dar vrea să joace cu Carmen Tănase

Ea este poate singura actriță de la noi care a avut ocazia să-l cunoască pe marele Tarantino. Emoțiile și-au spus cuvântul, a fost ceva sublim, mai ales când acesta i-a spus că este cu adevărat talentată!

Era un vis mai vechi de-al meu să ajung la Hollywood. Am stat 5 luni acolo. Am avut rolul principal în filmul Im not for sale'! Filmările au durat o lună de zile, iar după aceea am decis să mai stau puțin pe acolo, am făcut școala de actorie a lui Bobbie Chance&Larry Chance, pe care au terminat-o și Brad Pitt, Jennifer Aniston, Drew Barrymore și mulți alții.

Acum sunt actor metodist. Este o școală pe care nu aș fi putut să o fac în România pentru că nu există la noi! Mi-a fost mult mai ușor să joc în America, decât la noi. Sper să obțin și aici rolurile pe care mi le doresc și poate să joc alături de marea noastră actriță Carmen Tănase, pe care o admir foarte mult.

Am avut ocazia, la cursurile de actorie din America, să dau și mâna cu Tarantino, din păcate nu am făcut o poză atunci, așa a fost conjunctură, și chiar îmi pare rău. O să țin însă minte mereu ce mi-a spus, că sunt talentată. A contat și contează mult pentru mine această apreciere!', spune Sabina Lisievici.

Foto: Arhiva personală

Cine e Sabina Lisievici, actrița din România care a cucerit Hollywood-ul. A cunoscut mulți actori celebriCine e Sabina Lisievici, actrița din România care a cucerit Hollywood-ul. A cunoscut mulți actori celebri
 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter