Cine este Alexandru Abagiu, concurent "Asia Express" sezonul 3

Publicat pe

Alexandru Abagiu, concurent „Asia Express” sezonul 3, va fi cu siguranță unul dintre preferații telespectatorilor deoarece are competiția în sânge. Iată cu ce se ocupă Alexandru Abagiu, concurentul „Asia Express”!

Unul dintre cele mai așteptate reality show-uri ale Antenei 1 începe curând, iar printre vedetele participante se află și un nume mai puțin cunoscut pentru publicul larg, dar faimos în branșa în care activează – Alexandru Abagiu, concurent „Asia Express”, este de mai bine de 20 de ani un nume în industria de beauty, prin mâinile sale trecând nenumărate doamne și domnișoare din showbiz. Nu, Alexandru Abagiu nu este designer, cum s-ar putea crede, ci cel mai cunoscut make-up artist român. De-a lungul carierei, a realizat mai bine de 15.000 de machiaje și astăzi este  National Make up Artist pentru Lancôme.

Alexandru Abagiu, vedeta atipică de la „Asia Express” sezonul 3

Alexandru Abagiu este unul dintre concurenții „Asia Express” sezonul 3, alături de Nico și fiica ei, Alexandra, Alina Ceușan și Carmen Grebenișan, și Alex Velea și Mario Fresh, cunoscutul make-up artist urmând să facă pereche cu cineva apropiat. De data aceasta, concurenții vor efectua un maraton spectaculos prin Filipine, Taiwan și Japonia, ce se va dovedi o provocare pentru Alexandru Abagiu, dar până acum viitorul concurent a dovedit deja cu prisosință că adoră competiția.

Deși un nume consacrat în profesia lui, Alexandru Abagiu, unul dintre cei 8 concurenți „Asia Express”, este un exemplu atipic de vedetă, fiind genul de tânăr care muncește zi-lumină, pasionat cu adevărat de ceea ce face.

De la pictură și fotografie, la make-up

E greu de crezut că, în România, cineva reușește să câștige sume impresionante din arta machiajului și, mai mult, este și unul dintre profesioniștii apreciați peste hotare. Alexandru Abagiu și-a făcut debutul în industria fashion acum mai bine de 20 de ani ani, pe vremea când încă nici nu exista noțiunea de make-up artist, și până acum i-au trecut prin mâini sute de femei frumoase, care au pășit pe catwalk sau pe covorul roșu purtând semnătura lui personală.

Trusa de make-up a lui Alexandru Abagiu cântărește 15 kilograme

Make-up artistul are o trusă de machiaj impresionantă, ce conține nu mai puțin de 128 de pensule și cântărește 15 kilograme, trusă care îl însoțește peste tot – la ședințe foto, prezentări de modă, spoturi publicitare și videoclipuri. Totul a început de la pasiunea pentru pictură, unde a câștigat premii importante la ocncursuri internaționale, apoi pentru fotografie, însă nevoia de adrenalină l-a împins, treptat, spre lumea modei… „Îmi plăcea mult să pictez, dar intervenise o oarecare monotonie în ceea ce făceam.

În plus, îmi doream să devin cunoscut în lumea modei. Eram înnebunit după prezentările de modă, după podiumurile acelea interminabile, iar toata nebunia și agitația din culise mă captivau, pur si simplu”, povestea Alexandru Abagiu, citat de adevărul.ro.

Primele sale modele au fost colegele de clasă

Primele sale modele foto au fost colegele sale de clasă, pe care le-a convins să-i pozeze, însă când a realizat că rezultatul nu seamănă cu cel din revistele de specialitate, Alexandru s-a apucat să le machieze. Înarmat cu primul catalog personal, artistul a început să bată pe la uși. Așa a fost acceptat de firma de produse cosmetice Dumarex și a ajuns să urmeze cursurile de inițiere în machiaj la Chanel, fiind, de altfel, unicul make-up artist român atestat la renumita casă. Restul e istorie…

Acum urmează o nouă provocare pentru Alexandru Abagiu – cea de concurent la „Asia Express” sezonul 3, unde, suntem convinși, va avea un parcurs la fel de spectaculos ca cel din viața profesională.

Cine este Alexandru Abagiu, concurent "Asia Express" sezonul 3Cine este Alexandru Abagiu, concurent "Asia Express" sezonul 3

 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter