Cine este cea mai frumoasa femeie in viata

Publicat pe

A pozat pe coperta unei reviste de prestigiu din Marea Britanie si a fost desembata „cea mai frumoasa femeie in viata”.

 

Mila Kunis, vedeta in varsta de 29 de ani ce a putut fi vazuta in filmul „Lebada Neagra”,  a fost desemnata de revista Esquiere UK  cea mai sexy femeie din lume, actrita aparand pe coperta editiei de noiembrie a publicatiei.

 

Frumusetea statului de origine ucraineana a atras mult mai multe laude, Mila fiind desemnata anul acesta cea mai sexy femeie intr-un top facut de ziarul britanic The Sun.  In prezent vedeta este mult mai apreciata chiar si decat   Megan Fox sau  Kim Kardashian.

 

„Iubesc ceea ce fac. Nu ma pot imagina facand altceva. Insa atunci cand am terminat cu munca, termin definitiv si ma axez pe viata personala. Pot face usor aceasta delimitare”, a declarat Mila Kunis pentru publicatie.

Mila Kunis

Mila este in acest moment intr-o relatie cu actorul Ashton Kutcher, fostul sot al lui Demi Moore. Cei doi au o relatie de mai bine de cateva luni, cuplul devenind din ce in ce mai serios in ochii celor de la Hollywood.

Citeste si: Mila Kunis si Ashton Kutcher, surprinsi sarutandu-se. Demi Moore este devastata

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter