Cine este femeia care l-a făcut tată pe Codin Maticiuc. Prima poză cu iubita milionarului

Publicat pe

Codin Maticiuc a devenit tată pe 5 aprilie, însă a fost tot timpul discret în privinţa identităţii femeii care i-a dăruit un copil. Milionarul, cunoscut în lumea mondenă cu alintul „crai de Dorobanţi' are în palmares nume cunoscute din showbiz, dar a ales o tânără străină de lumea  mondenă,  în vârstă de 30 de ani, care i-a îndeplinit o dorinţă pe care Codin o are de la 23 de ani, aceea de a fi tată.

Cine este femeia care l-a făcut tată pe Codin Maticiuc. Prima poză cu iubita milionaruluiCine este femeia care l-a făcut tată pe Codin Maticiuc. Prima poză cu iubita milionarului

„Smaranda. Aşa o cheamă pe mama. Îmi place şi numele, şi de mama. A fost dorinţa mea de la 23 de ani, de când îmi doresc copii', a declarat Maticiuc la Antena 1, despre fetiţa lui.

Cât o priveşte pe mama copilului său, Codin Maticiuc a ţinut-o departe de lumina reflectoarelor până acum, când a decis să posteze pe Instagram o fotografie pe care tânăra i-a trimis-o, având-o în braţe pe fiica lor. Codin a preluat poza şi a adăugat mesajul: „Mi-e dor de fetele mele de acasă!'.

Tânăra mai are un copil, Mario, care are o relaţie bună atât cu mama lui, cât şi cu iubitul ei: „Are părul negru, are 30 de ani și uneori când ne întâlnim cu mai mulți oameni îmi spune să fiu politicos. Ea se comportă ca orice mamă. (…) Îmi place de Codin, e drăguț și de la el am învățat engleza'.

Chiar dacă lumea speră la o nuntă între cei doi, Codin Maticiuc ne-a declarat că nu o va lua de soție, pentru că niciunul dintre ei nu crede în căsătorie, dar nu exclude definitiv această idee.

Eu personal nu aș vrea să mă opresc la un singur copil. Niciunul dintre noi nu suntem cu căsătoria, nu excludem, dar nu suntem cu ideea asta. (…) Nu pot să renunț la statutul de Crai de Dorobanți, pentru că nu mi l-am autoatribuit, mi-a fost atribuit. O să renunț când o să renunțe presa sau o să scap de el. Ce mi-a făcut de am ales-o pe ea?! Un copil. Nu e de ajuns?', a declarat Codin Maticiuc pentru  revista VIVA!. 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter