Cine este iubitul Iuliei Albu și cum arată acesta. Prima fotografie cu cei doi

Publicat pe

De la Mihai la Mike. Criticul de modă iubește și este iubită de un bărbat șarmant pe care, până acum, l-a ținut departe de ochii presei și ai curioșilor. Cine este iubitul Iuliei Albu?

După despărțirea de Mihai Albu, care a avut loc în 2013, Mike este bărbatul care a adus fericirea pe chipul și în sufletul Iuliei. A trecut ceva timp de când sunt împreună și, cu toate că relația lor este una serioasă, nonconformista Iulia Albu l-a ținut ascuns de ochii lumii pe englezul Mike. Până acum, de Sărbărori, când, în cele din urmă, a postat o fotografie cu ei doi.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Iulia Albu (@iamiuliaalbu) on


Cine este iubitul Iuliei Albu? În afară de nume – Mike – se mai știe că este britanic și, mai mult decât iubit, îi este româncei și partener de afaceri. Potrivit verdict.ro, Mike vine săptămînal în România. Se vor căsători cei doi? Căsătoria este importantă pentru Iulia, dar nu prioritară, spune ea, conform aceleiași surse.

'Căsătoria este, momentan, un subiect care nu mă stârnește foarte tare. Am o relație în care sunt foarte fericită. Am lângă mine un bărbat care mă iubește și pe care îl iubesc. Consider ca este importanta casatoria insa, deocamdata, pentru mine nu este un lucru prioritar.

Timpul liber mi-l petrec impreuna cu fetita mea, Mikaela, familia mea si iubitul', spune Iulia Albu.

dinpopor.ro
gsp.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă