Cine este și cum arată iubita lui Cheloo. Au împreună doi copii și locuiesc la Breaza

Publicat pe

Cheloo și-a refăcut viața, după divorțul cu scandal din urmă cu aproape nouă ani. Juratul de la iUmor este din nou fericit alături de Daniela Moraru, tânăra cu care are în prezent o relație.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Cheloo a avut o relație cu năbădăi cu Daniela Niculescu, iar în 2007 s-au căsătorit. Fericirea nu a durat decât doi ani pentru că au început să apară problemele în familia lor. Fiindcă certurile erau tot mai dese, cei doi au divortaț cu mare scandal și reclamații la poliție, în anul 2012.

Cine este și cum arată iubita lui Cheloo. Au împreună doi copii și locuiesc la BreazaCine este și cum arată iubita lui Cheloo. Au împreună doi copii și locuiesc la Breaza

Fosta soție îi reproșa lui Cheloo că era alcoolic și violent, dar și că nu avea o relație deloc bună nici cu fiul lor.

În prezent, Cheloo este împreună cu Daniela Moraru, iar ei doi s-au retras în localitatea prahoveană Breaza, departe de agitația din Capitală, potrivit a1.ro. Ei au o fetiță și un băiețel, iar Cheloo a făcut tot ce este posibil pentru ca micuții să nu fie surprinși niciodată de fotoreporteri.

Mai mult, Cheloo evită să vorbească despre viața lui de familie.

„Lumea e preocupată de monden, de viața mea personală, lucruri pe care eu refuz să le discut. Nu-mi place, nu mi-a plăcut niciodată. […] Dacă mă întrebi de viața personală, nici nu mă interesează', a spus Cheloo în urmă cu ceva vreme.

Cheloo este foarte discret în ceea ce privește viața lui privată și iese foarte rar însoțit de partenera sa. Ultima dată când s-a întâmplat acest lucru a avut loc la Bistrița, la a doua ediție a Campionatului Național de Rally Raid. Artistul a fost pilot, în timp ce iubita sa a luat și ea parte la cursă, din postura de nagivator.

Citește și: Alex Bodi se căsătorește cu Daria Radionova! Când va avea loc nunta: ‘Îmi doresc foarte mult

Citește și: Oana Roman și Marius Elisei au divorțat la notar. Nu mai există cale de împăcare

Citește și: Bianca Drăgușanu îi răspunde iubitei lui Alex Bodi, Daria Radionova: ‘A fost amanta fostului meu soț. Se agață ca o lipitoare

Fosta soție a fost dusă la o clinică de dezintoxificare din Elveția

Fosta soție a lui Cheloo, Daniela Niculescu a declarat că amfetamina a fost la un pas să o distrugă, dar s-a pus pe picioare după ce a fost dusă la o clinică de dezintoxificare din Elveția.

Separarea celor doi a fost mediatizată la acea vreme, în 2012, dat fiind că fosta parteneră l-a acuzat de infidelitate și violență.

Mai mult, fosta soție a juratului de la iUmor traversa atunci o perioadă nefastă din viața ei: era în depresie și de aceea a devenit dependentă de droguri. Între timp și-a revenit și a îngropat securea războiului cu fostul soț.

Cheloo, enervat de un concurent de la iUmor care a vorbit despre familia sa

Familia este un subiect sensibil pentru Cheloo, iar în urmă cu doi ani, când un concurent de la iUmor a spus într-un roast că el și-a părăsit familia, rapperul și-a ieșit din minți.

„Ce ştii tu despre familia mea? Că aici e un punct sensibil. Fratele tău îţi cere zece minute să mergi cu mine afară ca să reglăm o situaţie simpatică. Poate facem un altfel de roast. Eu pentru asta, dacă astăzi n-aş fi fost condamnat pentru 0,6 grame de iarbă oferite unui fraier, poţi să tai la montaj sau nu, eu te-aş fi călcat pe tine în picioare şi mi-aş fi asumat bărbăteşte un dosar penal, a spus atunci Cheloo.

Cheloo a adăugat: „În general, când eşti infractor dovedit în România nu poţi să faci două dosare unul peste altul pentru că mergi direct la puşcărie, iar eu am nevoie să-mi întreţin familia.

Tu nu ştii nimic despre mine. Tu ai citit în ziare ceva, iar eu n-am vrut niciodată să le dau un drept la replică, pentru că este normal să-i ignori. Dacă tu semnezi o foaie în momentul ăsta şi spui că nu te duci la Poliţie, eu îţi cer să mergi cu mine afară.

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter