Cine este și cum arată sosia lui Kate Middleton. Heidi Agan este deseori confundată cu Prințesa de Wales

Publicat pe

Cine este și cum arată sosia lui Kate Middleton. Așa cum se spune din vechi strămoși, fiecare dintre noi are o sosie în lume. Cea a Prințesei de Wales a ieșit la iveală. Nu o dată, ci de nenumărate ori Heidi Agan a fost confundată cu soția Prințului William. Iată cine este, de fapt, această femeie, de unde este, dar și cum s-a aflat de ea. Nimeni nu se aștepta la o asemănare atât de izbitoare!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Nu mai este un secret pentru nimeni faptul că Kate Middleton este una dintre cele mai cunoscute personalități din întreaga lume. Prințesa de Wales este mereu o apariție care bucură pe toată lumea și mereu aduce zâmbetul pe buze. Nu o dată însă, ci de mai multe ori, s-a întâmplat ca publicul să o confunde cu sosia ei și să își dea seama târziu de acest lucru. Cine este și cum arată sosia lui Kate Middleton!

Cine este și cum arată sosia lui Kate Middleton. Heidi Agan este deseori confundată cu Prințesa de WalesCine este și cum arată sosia lui Kate Middleton. Heidi Agan este deseori confundată cu Prințesa de Wales

Sosia lui Kate Middleton este zilnic confundată cu Kate Middleton, iar asta nu de acum, ci de mai bine de 10 ani. Heidi Agan și-a dat seama că lumea o asociază cu Prințesa de Wales abia în momentul în care, deși lucra ca și chelneriță, oamenii veneau să facă poze cu ea, fără a realiza, de fapt, că acolo era cu adevărat locul ei de muncă și nu era o înscenare.

Citește și: Dieta lui Kate Middleton.Cum se menţine Prințesa de Wales slabă, deşi mănâncă de cinci ori pe zi

Citește și: Cum s-a îmbrăcat Kate Middleton la funeraliile Reginei Elisabeta a II-a

Citește și: Ruxi, atac dur la adresa Vivianei Sposub:”Parșivă, nu are educație suficientă, nu știe să…”

Citește și: Andreea Raicu, adevărul despre relația cu Matei Stratan:„Mi-am făcut o promisiune că…'

Cine este și cum arată sosia lui Kate Middleton

Cine este și cum arată sosia lui Kate Middleton. Toată lumea se întreabă totuși cine este femeia care seamănă leit cu Prințesa de Wales. Acum a sosit momentul adevărului și pentru cei care nu au întâlnit-o pe sosia ei până acum. Heidi Agan este originară din Cheslyn Hay, Staffordshire și are 42 de ani. Bineînțeles, după ce a observat că era iubită de oameni, a decis să profite de frumusețea și trăsăturile identice cu cele ale lui Kate Middleton.

Sosia lui Kate Middleton face bani frumoși pe urma asemănării cu Prințesa de Wales

Cine nu-și dorește să o vadă pe Kate Middleton la evenimente? Cu siguranță oricine, astfel că sosia ei, Heidi Agan, a primit numeroase oportunități pe care nu a putut să le refuze. Fața și fizicul ei au fost imediat asociate cu adevărata Prințesă de Wales astfel că în prezent câștigă sume fabuloase de bani. Totodată, femeia în vârstă de 42 de ani participă la petreceri private și la evenimente promoționale în întreaga lume.

De obicei ceea ce facem noi este o urmare a ceea ce fac ei, așadar cu cât sunt ei mai ocupați, cu atât mai mult de lucru avem și noi', a afirmat femeia.

Heidi Kate trebuie să arate zilnic ca și Kate Middleton

Într-adevăr, sosia lui Kate Middleton câștigă foarte bine pe seama asemănării leite cu Prințesa de Wales, însă și munca este pe măsură. Femeie în vârstă de 42 de ani este la curent cu tot ce face soția Prințului William. Mai mult decât atât, are grijă să se machieze și coafeze la fel, cât și să aibă aceeași tunsoare și culoare a părului. Inclusiv pe perioada sarcinii, Heidi Agan a copiat-o foarte bine pe Prințesa de Wales.

Sosia lui Kate Middleton primește zilnic amenințări cu moartea

În timp ce pentru mulți pare o meserie ușoară și un mod de a câștiga bani foarte ușor, lucrurile nu stau deloc așa în viziunea lui Heidi Agan. Pe lângă faptul că mereu trebuie să fie 1 la 1 cu Kate Middleton, zilnic primește amenințări cu moartea.

„Este lumea social media, există întotdeauna oameni care spun: de ce încerci să fii altcineva?', a afirmat Agan.

Sosia Prințesei de Wales susține că în timp s-a obișnuit cu amenințările.. Prima dată însă, când a primit astfel de vorbe a fost șocată să vadă câtă ură poate veni din partea oamenilor.

Toată lumea are o părere', a mai spus ea.

Sursă foto: Facebook / Instagram

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter