Cine este Sorin Pușcașu de la Survivor. A trăit o dramă la 18 ani

Publicat pe

Sorin Pușcașu de la Survivor se alătură echipei Războinicilor. Cei 12 curajoși se alătură concursului de la Kanal D, convinși că au șanse să câștige marele premiu. Are 30 de ani și consideră că armele lui cele mai puternice sunt umorul și capacitatea de a vedea mereu partea plina a paharului.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Înainte să plece în Republica Dominicană, Sorin le-a transmis un mesaj emoționant admiratorilor lui de pe rețelele sociale. Războinicul lucrează ca director de marketing în industria fashion-ului. Din păcate, la vârsta de 18 ani a trecut prin niște momente grele, care i-au schimbat viața.

„Înfrângerea nu este o opțiune! În curând voi pleca in aventura vieții mele! Cu siguranță va fi cea mai provocatoare experiența pe care am trăit-o până acum și voi profita de tot ce mi se oferă. Voi avea nevoie de sprijinul vostru in fiecare moment!”, a scris Sorin Pușcașu, pe Facebook.

Cine este Sorin Pușcașu de la Survivor. A trăit o dramă la 18 aniCine este Sorin Pușcașu de la Survivor. A trăit o dramă la 18 ani

Ce a pățit Sorin Pușcașu de la Survivor, când avea doar 18 ani

Concurentul din noul sezon Survivor a început să practice fotbalul de performanță, atunci când avea doar 8 ani. A practicat acest sport timp de 10 ani, dorindu-și din tot sufletul să facă performanță în acest domeniu, dar a primit o veste proastă când avea doar 18 ani. Atunci a fost diagnosticat cu suflu sistolic și a fost obligat să ia o pauză.

Din păcate, acea pauză temporară de atunci s-a transformat într-o pauză permanentă. A fost nevoit să renunțe definitiv la fotbalul de performanță. Ce a anunțat concurentul de la Survivor despre participarea la această emisiune?

„M-am înscris la pentru că sunt o fire competitivă și ambițioasă, este o provocare în a-mi cunoaște limitele și a le depăși. Cu siguranța este o experiența unică și mă simt norocos că pot participa. Sunt o persoană care trece peste perioadele stresante prin umor și cu optimism; și sper că voi putea face haz de necaz și în situațiile limita din competiție’.

Citește și: Cine e Musty de la Survivor. Fratele lui Kamara are trei copii și o poveste de viață tristă

Citește și: Dana Deac, veste proastă din partea medicilor după ce a învins cancerul de cinci ori: „De AVC nu puteți scăpa”

Citește și: Cine este Alin Sălăjean de la Survivor. Ce emisiune a prezentat la Antena 1

Citește și: O mai ții minte pe Dana Bartzer? Cu ce se ocupă și cum arată la 54 de ani

Schimbare la Survivor, înainte să plece concurenții în Republica Dominicană

În acest sezon, 12 Faimoși și 12 Războinici au spus da provocării de a participa la Survivor România. Concurenții au fost conduși la aeroport de familii și de cei dragi, unde a avut loc despărțirea, care a fost destul de grea. O schimbare de ultim moment a avut loc chiar înainte de zbor.

Este vorba despre Ana Porgras, din echipa Faimoșilor. Din motive medicale, ea nu a mai putut pleca în Republica Dominicană, iar cea care a înlocuit-o este Elena Marin, dansatoarea Andreei Bălan și fosta asistentă TV de la ‘Răi da` buni.

12 Faimoși și 12 Războinici se vor lupta într-o competiție ce forțează toate limitele. Rezistența fizică și psihică, pregătirea sportivă, abilitatea de a se integra în echipă, puterea de adaptare la condiții dintre cele mai neprielnice, departe de confortul de acasă și de cei dragi, toate acestea îi vor duce pe concurenți cât mai departe în competiție.

Încă necunoscuți publicului larg, curajoși și hotărâți în demersul lor, cei 12 Războinici au profesii, povești de viață și preocupări foarte diferite, dar pe toți îi conduce dorința de a demonstra că sunt niște luptători și că merită să se afle la Survivor România sezonul 2.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter