Cine îi ajută pe Andra şi Cătălin Măruţă cu creşterea copiilor. David şi Eva au un program bine stabilit

Publicat pe

Andra şi Cătălin Măruţă au avu nevoie de ajutor pentru a-şi creşte copiii. Se pare că cei doi nu au vrut să angajeze o bonă, ci au preferat pe cineva din familie, foarte apropiat. 

Cătălin şi Andra formează un cuplu de mai mult de 10 ani de zile. Cei doi se înţeleg de minune, au format o familie frumoasă, cum mulţi şi-ar dori. Dragostea lor a fost aşa de mare încât s-au născut două comori, David şi Eva.

Micuţii au zilnic un program bine stabilit, chiar dacă părinţiilor sunt extrem de ocupaţi. Andra are diferite concerte sau proiecte de televiziune, iar Cătălin Măruţă are emisiune la Pro TV de luni până vineri.

Aşadar, cei doi au avut nevoie de ajutor pentru copii. Se pare că mama Andrei este bunica de serviciu.

„Cu mama soacră mă înțeleg extraordinar. Este o femeie excepțională, e cea mai bună bunică, ne ajută cu copiii, e bunica ideală, le cumpără mereu câte ceva. Și gătește extraordinar', a dezvăluit Cătălin Măruță în emisiunea Click! Live.

Se pare că prezentatorul TV se înţelege foarte bine cu mama soacră.

Andra a fost surprinsă la clinica doctorului cu care a născut de două ori

Anul 2019 este anul graviduțelor din showbiz și nu ne-ar mira ca și Andra să se numere printre ele. În ultimul timp, în presă s-a tot speculat că Andra ar vrea să devină mămică pentru a treia oară, iar acum iată că a fost surprinsă când pleca de la clinica medicului cu care a născut de două ori, potrivit cancan.ro. Soția lui Cătălin Măruță a ieșit extrem de fericită din clinică și asta de multe de bănuit.

Deocamdată nu se știe exact ce a făcut Andra la clinică, însă ne putem da seama că totul a fost bine, iar răspunsul pe care i l-a dat medicul a fost unul pe care îl aștepta, având în vedere că era cu zâmbetul pe buze. Acum, nu rămâne decât să așteptăm să vedem dacă Andra și Cătălin Măruță vor face vreun anunț și dacă numărul vedetelor însărcinate din showbiz-ul românesc va mai crește cu încă o viitoare mămică.

Foto: Facebook

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter