Mișcare - surpriză la ”Românii au talent”. Cine îi ia locul în juriu Mihaelei Rădulescu

Publicat pe

Plecarea celei mai focoase jurate de la 'Românii au talent' a surprins. Însă și mai surprinzător este noul nume care este anunțat pentru a-i ocupa scaunul. Cine îi ia locul în juriu Mihaelei Rădulescu?

Potrivit paginademedia.ro, este vorba despre o revenire spectaculoasă a 'juratului celui rău'. Mihai Petre se întoarce la 'Românii au talent', scrie sursa citată.

Mihai Petre s-a remarcat ca jurat al emisiunii Dansez pentru tine, de pe Pro TV. Show-ul a avut 14 sezoane la Pro TV (ultimul, în 2013).  Mihai Petre a fost în prima variantă de juriu a emisiunii Românii au talent, alături de Andi Moisescu și de Andra, în urmă cu opt ani.

Mihaela Rădulescu a renunțat la 'Românii au talent'

După 4 ani petrecuți la masa juriului de la 'Românii au talent', Mihaela Rădulescu a luat decizia de a se încheia totul aici. Vedeta nu va mai participa la noul sezon al emisiunii de talente din motive personale. Decizia vedetei a luat prin suprindere pe toată lumea. Într-un mesaj postat pe social media, Mihaela Rădulescu a dat toate detaliile despre plecarea ei, dar le și mulțumește celor care au urmărit-o în tot acest timp.

 

dinpopor.ro
gsp.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă