Cine îl ajută pe Răzvan Fodor cu fiica lui când Irina Fodor e plecată la America Express și ce spune despre pericolele la care îi e expusă soția: „Riscuri sunt peste tot. Într-adevăr…” / EXCLUSIV

Publicat pe . Actualizat Miercuri, 08 noiembrie 2023, 17:49

Irina și Răzvan Fodor sunt un exemplu pentru multe cupluri. Sunt căsătoriți de 13 ani și relația lor e la fel de frumoasă ca la începuturi. Se iubesc la fel de mult, se susțin unul pe celălalt și își duc și dorul cât sunt plecați cu diferite proiecte… Într-un interviu pentru revista VIVA!, actorul ne-a dezvăluit cine îl ajută cu fiica lui, Diana, când soția e plecată la America Express și am aflat și ce spune despre pericolele din America de Sud, unde se filmează emisiunea de la Antena 1!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Răzvan, la ultimul nostru interviu, tu erai amfitrionul emisiuni Burlacul, deci a trecut ceva timp… Ce s-a mai întâmplat în viața ta în ultimii doi ani?

În ultimii doi ani am filmat, timp de un an și jumătate, la serialul „Adela, difuzat pe Antena 1, și două sezoane de „Splash! Vedete la apă. Altfel, m-am bucurat de câteva vacanțe, am fost foarte aproape de copil și implicat în toată partea de educație, și anume, lecții de pian, meditații la engleză, ore de tenis, asta în timp ce Irina filma fie pentru „Chefi la cuțite, fie era plecată în „Asia/America Express.

Tot anul ăsta, am început în forță filmările pentru Sezonul 3 „Alpha Kids, am făcut un lungmetraj cu Petre Năstase, care va apărea anul viitor, și am început filmările pentru „Bravo, tată!. Am avut ceva treabă, deci!

razvan-fodor-1razvan-fodor-1

Citește și: Răzvan Fodor a complimentat-o pe Laura Cosoi: „Ce frumoasă e… Eu mă uit după femei frumoase!”. Cum a reacționat Irina Fodor

Citește și: Răzvan Fodor, după 13 ani de căsnicie cu Irina: „Am păcălit-o, ani mai târziu ea…”

Citește și: Carmen Grebenișan a crezut că Jorge îi face avansuri, după ce a invitat-o la cină, deși e căsătorită: „Acum îmi e rușine. Am înțeles greșit și prost”. Ce intenție avea, de fapt, artistul

Citește și: Neti Sandu intervine în scandalul Elena Lasconi: 'Sunt sigură că va rezolva problema. Ea știe…' / Sunt prietene de mulți ani

Cine îl ajută pe Răzvan Fodor cu fiica lui când Irina Fodor e plecată la America Express

Într-una dintre fotografiile postate de tine pe Instagram, îi scriai Irinei: „Suntem bine, dar hai mai repede acasă, că ne intră fetița la facultate…. Când a fost Irina plecată, cum v-ați descurcat tu și Diana?

Eu zic că ne descurcăm destul de bine! Sunt deja în al treilea an în care Irina pleacă câte trei luni de acasă, iar în perioada aia se întâmplă să fiu eu mai liniștit și să am timp să o duc la pian, la orele de engleză, să o iau în zilele ploioase de la tenis etc. Mai am ajutor și din partea mamei, atunci când e nevoie, așa că ne descurcăm. La fel și Irina; când sunt eu plecat, se ocupă ea. Astea ne sunt meseriile, nu avem ce să facem. Sunt și aspecte plăcute, și aspecte neplăcute ale meseriilor de a fi oameni de televiziune.

Irina a fost plecată nu o dată, perioade lungi, fie la „America/Asia Express, fie la „Chefi fără limite. Tu știi foarte bine cum e un astfel de show, deoarece ai câștigat „Asia Express. Ce înseamnă pentru tinesă-ți știi soția atât de departe și, literalmente, în pericol, pentru că în America de Sud au fost multe momente tensionate?

Într-adevăr, show-ul „America/Asia Express este unul de lungă durată și, mai nou, este și periculos, de când cu America de Sud. Pe de altă parte, riscuri sunt peste tot, poți avea o filmare în București și să te trezești cu un ghiveci în cap, la fel de bine. Tocmai de asta, e bine să gândim pozitiv și să fim siguri că există un Dumnezeu care are grijă de noi.

Ce spune Răzvan Fodor despre pericolele la care îi e expusă soția

Ai încercat, vreodată, să o convingi pe Irina, nu din egoism, ci de teamă, evident, să renunțe la jobul de prezentatoare în „America Express? Îmi imaginez că ți-ai creat, nu o dată, scenarii teribile, dat fiind că ea a povestit prin ce provocări a trecut pe acolo toată echipa…

Nu-i voi schimba niciodată părerea despre un show, mai ales că este și emisiunea mea preferată, e o șansă unică să călătorești în atâtea țări și să vezi atâtea locuri.

Care sunt planurile tale pentru finalul de an? Scrisoarea către Moș Crăciun e pregătită?

Planuri pentru finalul de an nu am, pentru că și eu, și Irina muncim până aproape de Crăciun, așa că, anul ăsta, nu mai plecăm nicăieri. De Crăciun, nu-mi doresc decât să am familia lângă mine și să fim sănătoși.

CITEȘTE INTERVIUL INTEGRAL ÎN VIVA! DE NOIEMBRIE! REVISTA SE GĂSEȘTE LA PUNCTELE DE DIFUZARE A PRESEI!

Sursă foto: Arhivă Personală, Instagram, PR

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă