Cine sunt finaliștii "Românii au talent" 2019 și pe cine a salvat juriul

Publicat pe

„Românii au talent”, unul dintre cele mai urmărite show-uri de talente, se apropie de final, iar emoțiile sunt pe măsură. În acest weekend, publicul și-a desemnat preferații, iar juriul a salvat unul dintre concurenți. Iată cine sunt finaliștii, pe cine a salvat juriul și cine a primit wild card!

Elena Gibson a fost printre preferatele publicului.

Elena Gibson a fost printre preferatele publicului.

Vineri seară, pe scena „Românii au talent” au evoluat ultimii, dar nu și cei din urmă, concurenți care au intrat în cursa pentru marele premiu, în valoare de 120.000 de euro, ce va avea loc pe 31 mai. Publicul a avut votul decisiv, însă, în afară de cei patru finaliști votați de telespectatori, juruiul a putut, de asemenea, să aleagă un an cincilea concurent, care a primit wild card. De asemenea, la finele săptămânii trecute au fost propuse și două numere pentru premiul de originalitate.

Cine sunt ultimii finaliștii de la „Românii au talent”

Votul publicului pentru marea finală a fost, poate, surprinzător, pe primul loc în preferințe clasându-se Corul de copii al Operei Naţionale, care a interpretat „Bohemian Rhapsody. A urmat un alt favorit al publicului, simpaticul Aris Negoiţă, puștiul de 8 ani care a primit Golden Buzz-ul de la Smiley şi Bartoş, urmat de balerina Elena Gibson (42) şi cântăreţul Anton Joseph (24) care se numără, de asemenea, printre finaliștii „Românii au talent”.

Concurenta salvată de juriu este Isabela stănescu, tânăra de etnie rromă care a cântat muzică de operă. La final, juriul a oferit și un wild card, preferatul lor fiind Stevie Starr, „omul care înghite tot. andra, Florin Călinescu, Andi Moisescu și Mihai Petre i-au propus pentru premiul de originalitate în valoare de 10.000 de euro pe Elena Gibson și pe Azeri Brothers.

Cine sunt ceilalți 5 finaliști de la „Românii au talent”

Primii concurenți care au trecut prin emoțiile alegerii finaliștilor, în urmă cu două săptămâni, sunt: Ana-Maria Pantaze, cunoscută și sub numele de croitoreasa de la „Românii au talent”, dansatoarea Ema Stoian (10), magicianul Magitot, pianistul Rareș Bratu (15) și contorsionista Andreea Tucaliuc (15).

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter