Clanul Ewing se intoarce in Dallas

Publicat pe
J.R, Bobby, Sue Ellen, precum si alti membri ai clanului Ewing se vor intalni pentru a sarbatori cea de-a 30-a aniversare a serialului si pentru a se vedea cu fanii lor.

dallasSoutfork ii va primi in curand pe membrii familiei Ewing. Pentru cea de-a 30-a aniversare a serialului, mai multi membri ai echipei isi vor da intalnire in celebrul ranch texan pe 8 octombrie.

Larry Hegman, Patrick Duffy si Lindra Grey, actorii principali, au confirmat deja ca vor fi prezenti.

Biletele costa intre 100 si 1000 de dolari si urmeaza sa fie puse in vanzare incepand cu 22 august. Fanii vor avea parte de un tur al fermei, le vor putea adresa intrebari actorilor, iar la final vor asista la un concert de muzica country si la un foc de artificii.

Serialul „Dallas' a fost urmarit de mai multe generatii din lumea intreaga, facand parte din cultura pop. Episodul in care J.R. a fost impuscat a fost unul dintre cele mai urmarite, fiind, in acelasi timp, un reper in istoria televiziunii.

Foto: www.cinemagia.ro

Dallas

dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter