”Clar si limpede” - Un proiect de renovare a izvoarelor din Harghita sustinut de vedete

Publicat pe

Malvina Cservenchi, Gianina Corondan, echipa campioana la hochei a Romaniei sunt printre sustinatorii programului „Clar si limpede” desfasurat de Asociatia MaiMultVerde si Ciuc Premium in perioada aprilie-mai 2010.

La evenimentul de incheire a programului invitatii au fost intampinati de o instalatie de vaporizare, in timp ce filmul despre renovarea izvoarelor realizata in cadrul programului „Clar si limpede' a putut fi vizionat pe o perdea de apa.

Gianina Corondan, Malvina Cservenschi
Gianina Corondan si Malvina Cservenschi

O echipa de sculptori a realizat o sculptura in gheata, iar cei prezenti au avut ocazia sa joace hochei pe gheata, virtual pe un PlayStation 3, alaturi de jucatori ai Sport Club Miercurea Ciuc, campioana Romaniei la hochei.

Dragos Bucurenci
Dragos Bucurenci

Mostrele de apa minerala de la izvorul Lobog³ din Baile Homorod – renovat in cadrul proiectului – daruite la plecare au fost o dovada a faptului ca programul si-a atins scopul.

Gianina Corondan, jucatori de hochei
Gianina Corondan si jucatori de hochei de la Miercurea Ciuc

Programului „Clar si limpede' se traduce in: sapte izvoare renovate, 50 de voluntari implicati in actiunile de renovare a pavilioanelor izvoarelor (tratarea cu bait a lemului pavilioanelor, curatarea zonei de resturi rezultate in urma constructiei, lacuirea sindrilelor etc.), doua actiuni de renovare cu voluntari, in 8 si 15 mai la Baile Chirui si Baile Homorod.

izvorul Kirulyfurdo
Izvorul Kirulyfurdo – Baile Chirui
Izvorul Lobogo
Izvorul Lobogo

Foto: Toni Salabasev
 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter