Claudia Cream revine la ”Dansez pentru tine”

Publicat pe

Claudia CreamClaudia Cream revine la „Dansez pentru tine', dupa ce s-a retras pentru putin timp din cauza durerilor mari pe care le-a avut la coasta fisurata.

Desi unii medici i-au recomandat sa evite efortul fizic, ea a insistat sa duca mai departe visul lui Adrian, partenerul sau de dans.

In ciuda durerilor, ea se simte capabila sa mearga la antrenamentele de dans si sa pregateasca pentru vineri seara cele trei stiluri de dans pentru duel, cha-cha, folclor international si, la alegere, vals sau dans tiganesc.

„Impreuna cu medicii, luasem decizia de a nu mai dansa din cauza durerilor pe care le aveam la coasta fisurata, insa nu am putut sta deoparte, am simtit ca este datoria mea morala sa duc mai departe visul lui Adrian, cu orice riscuri.', a declarat Claudia Cream.

Miki (ex-Kapital) a raspuns imediat „prezent' si a petrecut o zi in sala de dans, invatand cele trei dansuri, ea fiind bucuroasa ca a putut sa-l sustina pe Adrian.

„Daca stiu ca sta in puterea mea sa ajut pe cineva, nu stau prea mult pe ganduri. Am acceptat sa fiu alaturi de Adi, pentru ca am auzit povestea pentru care lupta si boala de care sufera veriosoara lui. Cred ca Mariana trebuie ajutata sa aiba o viata mai buna. Eu cred ca toata lumea ar trebui sa faca tot ce poate sa-si ajute aproapele la nevoie. Este minunat sentimentul pe care il ai cand reusesti sa aduci zambetul si speranta pe chipul cuiva”, a marturisit Miki.
 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter