Claudia Pătrășcanu îl atacă dur pe Gabi Bădălău, după divorț: „Cum să vrea să fie domiciliul copiilor la el? Nu are timp de ei, merge în cluburi”

Publicat pe

Claudia Pătrășcanu îl atacă dur pe Gabi Bădălău, după divorț. În urmă cu o săptămână, s-a finalizat procesul de divorț dintre cei doi. Aceștia urmează să se întâlnească pe 3 noiembrie la un nou termen, de această dată pentru custodia copiilor pe care îi au împreună. Acum, artista a lansat o serie de acuzații la adresa fostului ei soț, susținând că nu concepe ca cei mici să se mute la tatăl lor. Iată declarațiile acesteia!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

Claudia Pătrășcanu îl atacă dur pe Gabi Bădălău, după divorț. După câțiva ani de scandaluri și acuzații reciproce, Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău au divorțat oficial. Cei doi se se vor întâlni încă o dată la începutul lunii noiembrie, pentru că trebuie să se stabilească și domiciliul celor doi copii. Până acum, cei doi băieți au locuit cu mama lor, iar Claudia Pătrășcanu a susținut că va lupta până în pânzele albe pentru ca acest lucru să rămână așa. Mai mult, acesta l-a acuzat pe fostul ei soț că acțiunile sale ar fi o modalitate de „răzbunare', lucru care le dăunează enorm celor doi copii.

Claudia Pătrășcanu îl atacă dur pe Gabi Bădălău, după divorț: „Cum să vrea să fie domiciliul copiilor la el? Nu are timp de ei, merge în cluburi'Claudia Pătrășcanu îl atacă dur pe Gabi Bădălău, după divorț: „Cum să vrea să fie domiciliul copiilor la el? Nu are timp de ei, merge în cluburi'

Claudia Pătrășcanu lansează acuzații dure la adresa lui Gabi Bădălău. Artista a mai susținut că afaceristul nu prea își face timp pentru cei mici, nici măcar în weekend-urile în care îi ia la el. Mai mult, acesta nu ar fi fost alături de cei doi fii atunci când se aflau în spital.

Citește și: De ce s-au certat iar Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău, fix înainte să divorțeze oficial:„Mi s-a părut bătaie de joc'

Citește și: Claudia Pătrășcanu, dezvăluiri despre custodia copiilor, după ce a divorțat de Gabi Bădălău:”Cei mici vor avea domiciliul la…”

Citește și: Arminia Grad a fost eliminată de la Chefi la cuțite:”M-am văzut un pic mai departe”

Citește și: Mara Bănică, după ce a fost eliminată de la Sunt celebru, scoate-mă de aici!:„Unii și-au dorit să devină rege sau regină, alții să apară o dată-n viață la Pro TV'

Claudia Pătrășcanu îl atacă dur pe Gabi Bădălău, după divorț

Cântăreața nu concepe ca cei doi copii să fie luați de lângă ea. Aceasta este de părere că schimbarea domiciliului i-ar afecta enorm, având în vedere că tatăl lor nu ar prea dispune de timp liber.

„În instanță urmează să se vorbească despre custodia copiilor, domiciliul, pensia alimentară, la fel un lucru pe care Gabi l-a tot lungit cu acest domiciliu al copiilor, o altă aberație a lui. Cum să vrea să fie domiciliul copiilor la el? Vrea să facă mai mult rău decât deja le-a făcut copiilor?

Mie mi se pare asta cu a lua copiii de lângă mamă o crimă, o crimă sufletească, iar un bărbat care știe că nu are timp de acești copii, nu petrece timp cu ei nici măcar în weekend-urile atunci când îi ia, când practic mama lui recunoaște că nu are timp pentru acești copii, el stă mai mult în cluburi, în vacanțe, are viața lui, cum ai putea tu să le faci rău unor copii care au un echilibru, o stabilitate, care își pun capul pe umărul mamei în fiecare seară', a spus Claudia Pătrășcanu, pentru Spynews.ro.

„Nu a stat niciodată în spital cu copiii'

Claudia Pătrășcanu l-a acuzat pe Gabi Bădălău că nu a fost alături de copiii săi atunci când se aflau în spital. Potrivit acesteia, chiar în urmă cu o săptămână ar fi avut loc un astfel de episod.

„Uite, acum o săptămână am stat cu băiatul cel mare pe holurile Spitalului Județean din Constanța 4 ore. Am oftat împreună, am plâns împreună cu el că i s-a luat de două ori sânge, gândește-te că Gabi ca tată nu a stat niciodată, de la 0 luni, în spital cu copiii, iar mai nou, de trei ani de când sunt în Constanța cu copiii și au mai stat internați, el niciodată n-a venit. Mama e mamă, mama stă cu copilul când răcește, mama sta cu el în spital, mai sunt și tați, dar în situația noastră…', a mai zis artista.

„Nu cred că un judecător va putea să facă acest pas'

În același timp, artista spune că este convinsă că instanța nu va stabili domiciliul copiilor la tatăl lor.

„Atâta timp cât Gabi își dorește un domiciliu al copiilor, iar el nu are practic nicio dorință de a sta cu copiii nici măcar atunci când îi ia, de ce ai vrea să-i chinui, să nu mai stea cu mama?! Altă tevatură a lui și alt circ asta cu domiciliul. O dată iese pe post și spune că el dorește ca copiii să stea la mamă, altă dată spune că vrea domiciliul copiilor. Dezechilibrările astea ale lui și emoționale și de comportament pentru mine spun multe, iar eu nu cred că un judecător va putea să facă acest pas vreodată, să ia copiii de lângă o mamă ca mine', a susținut acesta.

„Nu se lasă până când nu se răzbună pe mine'

Artista este de părere că acțiunile lui Gabi Bădălău sunt doar o modalitate de „răzbunare', însă, spune ea, toată situația îi afectează mai mult pe cei mici.

„Practic, la acest dosar nu există nimic care să ateste că eu nu sunt o mamă responsabilă, o mamă corectă, nu există. De ce ai vrea tu onorată instanță să iei copiii de lângă mamă și să-i dai unui tată care nici măcar 10 minute nu stă cu copiii, practic apare în poze și atât, îi lasă bunicilor și menajerelor. De ce vrei tu să faci asta, să chinui pe cine?!

Să chinui doi copii, când Gabi ar putea să fie atât de înțelept, dar când ai răzbunare în suflet…practic, el nu se lasă până când nu se răzbună pe mine, dar el nu înțelege că răzbunarea asta nu e asupra mea, ci asupra copiilor și că nu mie îmi face răul suprem, deși și pe mine mă doare. Cum ar putea Gabi să doarmă pe pernă știind că ia acești doi copii de lângă mine ca mamă și știind că cei mici mereu îi zic lui că îi e dor de mine', a mai spus acesta.

„Gabi cunoaște foarte multe dedesubturi'

Cântăreața a susținut că Gabi Bădălău le-ar fi spus celor doi copii că urmează să se mute la el.

„Gabi cunoaște foarte multe dedesubturi de ceea ce se va întâmpla în instanță. De exemplu, acum când am luat copiii de la el în weekend, cei mici mi-au zis că << Mami, de ce tati ne-a zis că doamna judecător va da cu ciocanul în masă și că noi vom sta mai mult la tati>>. Eu am fost șocată de ce mi-au zis copiii, nu știu de ce Gabi nu conștientizează că copiii sunt mari și vin și vorbesc.

Nu mă interesează ce știe Gabi, dar eu știu că se pot lua copiii de lângă mamă și să-i transferi la domiciliul tatălui după trei ani de domiciliu la mamă doar dacă sunt nereguli, iar eu cred că nu se va întâmpla lucrul acesta, că de trei ani de când sunt pe sălile acelea mă îndoiesc că se va întâmpla asta. Sunt și eu mamă și n-aș suporta ideea, lucrurile nu rămân chiar așa, cred că atunci România va ști ce nu a știut până acum', a mai spus Claudia Pătrășcanu.

„Nu mi-am neglijat copiii'

Claudia Pătrășcanu a vorbit și despre responsabilitatea de a avea în grijă doi copii mici, susținând că, în cei trei ani cât au locuit cu ea, s-a asigurat că aceștia au parte de toată atenția de care au nevoie la această vârstă.

„Gabi nu știe cum se schimba un scutec, el nu știe cum se simte copilul cu două ace în venă. Ca să poți să ai grijă de copii și să fi responsabil, atunci trebuie să fi trup și suflet lângă copii. Gabi n-ar mai trebuit să aibă timp de nimic, nici de vacanțe, nici de cluburi, nici de desfrâu și dezmăț, asta înseamnă să fi părinte. Ei sunt mici acum și au nevoie de atenție, iubire, și de timp. Eu cred că în trei ani de zile tot publicul larg nu m-a văzut vreo desfrânată, nu m-a văzut cu nimeni, nu mi-am neglijat copiii, eu sunt în banca mea, asta sunt eu, sunt un om și mi-am dorit acești copii. Când ți dorești Dumnezeu îi dă cu un scop, să-i creștem frumos, să-i prețuim', a mai precizat Claudia Pătrășcanu.

„Voi merge la CEDO'

Claudia Pătrășcanu a susținut că va face tot posibilul ca celor mici să le fie bine, iar, dacă va fi nevoie, se va adresa la Curtea Europeană a Drepturilor Omului.

„Vreau să se liniștească și el, el nu știe ce vrea, nu știe ce spune, e o persoană foarte influențabilă de familie, prieteni, prieteni nu știu, că nu are prea mulți, dar eu cred că justiția nu e chiar atât de crudă. Până la urma urmei cred că orice judecător care ține un dosar trei ani de zile atât de mult, cred că îl convingi cumva că nu există nimic la dosar.

Eu voi merge până în pânzele albe, orice s-ar întâmpla, ceva ce știu că nu îi avantajează pe cei mici, voi merge mai departe, nu voi face apel, voi merge la Mama și Copilul, la CEDO, în cazul în care se va întâmpla ceva ce nu-i avantajează pe cei mici. Trebuie să merg până în pânzele albe!', a încheiat aceasta.

Sursa foto: Facebook

 
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă