Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău divorțează! „Renunț la viața falsă și tristă pe care am îndurat-o într-un an cât într-o sută”

Publicat pe

Fanii o știu din trupele Exotic și Sexxy, însă în ultimii ani Claudia Pătrășcanu a dispărut de pe scena muzicală, intrând în atenția tabloidelor. Artista și-a șocat fanii recent, publicând un text tulburător despre modul în care a fost tratată de cel ce îi este încă soț… Pe scurt, Claudia Pătrășcanu divorțează despre un soț abuzator!

La începutul anilor 2000, Claudia Pătrășcanu, supranumită și Claudette, făcea furori mai întâi în trupa Exotic (alături de Andreea Bănică și Julia Chelaru) și mai apoi în trupa Sexxy (alături de Julia Chelaru), însă ultimii ani din viața artistei, care s-a dedicat vieții de familie, nu au mai avut deloc legătură cu viața glam de dinainte. După căsătoria cu Gabi Bădălău, un faimos crai de Dorobanți, căruia i-a dăruit doi copii, după patru ani de mariaj, Claudia a lăsat jena la o parte și s-a decis să-și facă publică nefericirea pe contul de socializare, transmițând un mesaj tulburător…

„Veți crește cu iubire și liniște…… restul nu contează!”

„După atâta umilință, abuz emoțional, infidelități, lipsa de lângă cei mai minunați copii, jigniri, minciuni…… Renunț! Renunț la viața falsă și tristă pe care am îndurat-o într-un an, cât într-o sută! Vreau să lupt, dar nu sunt singură, ci cu Dumnezeu……. lupt pentru cei mai curați și sinceri oameni din viața mea (copiii mei)! Veți crește cu iubire și liniște…… restul nu contează! Atâta timp cât Dumnezeu ne dă sănătate, le putem face pe toate! M-ați întrebat luni la rând de ce nu mai postez cu «soțul»……. și-a vândut sufletul pentru nimic și nu i-a păsat de nimeni și nimic, doar de cruzime!', a scris Claudia Pătrășcanu.

Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău divorțează! „Renunț la viața falsă și tristă pe care am îndurat-o într-un an cât într-o sută'Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău divorțează! „Renunț la viața falsă și tristă pe care am îndurat-o într-un an cât într-o sută'
 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter