Claudia Pavel – apariţie surpriză la festivalul UNTOLD!

Publicat pe

Claudia Pavel a surprins plăcut miile de oameni prezenţi în publicul de la UNTOLD – cel mai mare festival de muzică electro şi trance din estul Europei, atunci când a urcat pe scenă alături de Fatman Scoop!

claudia-pavel

Mai mult, Fatman Scoop şi artista Claudia Pavel au făcut istorie în urmă cu câţiva ani, când au lansat împreună mega-hit-ul „Just A Little Bit, un single antrenant şi cu un vibe incendiar. „Just A Little Bit a înregistrat un succes uriaş pe tot continentul european, ocupând primele locuri în topurile muzicale internaţionale din ţări precum Germania şi Franţa. Astfel, pe scena de la UNTOLD, Fatman Scoop a întâmpinat la un moment dat audienţa, surprizând fanii cu o invitată specială, în persoana Claudiei Pavel. Artista a interpretat super piesa „Just A Little Bit alături de Fatman Scoop, făcând deliciul spectatorilor, care au fredonat refrenul la unison şi au dansat încântaţi.

Claudia îşi continuă în forţă cariera prolifică şi a lansat de curând un single-ul – „Sună-mă. Noua ei piesă este interpretată în limba română şi este produsă în studiourile Famous Production, având un sound misterios şi cald şi versuri romantice. Iar asta nu e tot: pentru această toamnă, Claudia pregăteşte un spectacol de jazz şi un nou single. Ţine legătura cu Claudia pe pagina ei de Facebook, facebook.com/ClaudiaPavel şi nu rata surprizele pe care le pregăteşte!

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter