Claudia Pavel a dezvăluit secretul siluetei sale

Publicat pe

Invitată în cadrul emisiunii „Vorbește lumea', Claudia Pavel (Cream) a dezvăluit secretul siluetei sale și cum a reușit aceasta să slăbească 3 kilograme în doar 6 zile!

 

 

Detox-ul este secretul artiștilor în ultima perioadă. Se pare că indiferent de motive, fie de sănătate ori pentru a slăbi, aceștia apelează la curele detox.

Acesta este și cazul cântăreței Claudia Pavel care a dezvăluit că a reușit în doar 6 zile să scape de 3 kilograme. Luată la întrebări în cadrul emisiunii „Vorbește lumea', aceasta a dezvăluit că a apelat la o cură detox și de ce.

 

„Am fost la Brașov, unde am făcut un program de master detox. Ceea ce înseamnă că șase zile am băut doar sucuri, am luat probiotice, mi-am făcut tot felul de terapii, de tratamente de detoxifiere. Nu este un subiect foarte sexy, însă toți știm că boala începe din colon. Și există tot felul de terapii cu apă, cu tot felul,  de curățare a colonului.

Cream a spus că nu din cauza problemelor de sănătate a aplelat la o cură detox, ci că altul a fost motivul.

„Este bine ca măcar de două ori pe an să ne facem un detox. S-a nimerit să fie în post. Se țin 3 zile de pre-detox pentru a nu-ți fi rău după prima zi de detoxifiere propriu-zisă. Eu nu le-am ținut, de aceea, în prima zi, mi-a fost foarte rău. Am fost în sevraj din cauza lipsei de cafea. Cafeaua nu e doar aroma  care ne trezește dimineața, creează dependență', a mărturisit cântăreața.

„Am slăbit 3 kilograme în șase zile, dorm mai bine. Îmi strălucește pielea altfel. Am făcut și sport, pilates, stretching, dans, masaje'

 

 

Claudia Pavel a mai spus că este recomandat ca înainte de acest pas să fie făcut un set de analize întrucât organismul poate suferi un șoc o dată cu schimbarea bruscă a meniului.

 

 

 

Bianca Ion

Foto: Facebook

 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter