Cleopatra Stratan, prima reacție după ce s-a zvonit că ar fi murit: "Atât vă spun!"

Publicat pe

Cleopatra Stratan a intrat și ea în rândul artiștilor despre care s-a zvonit, de-a lungul anilor, că au murit, deși acest lucru nu era adevărat. Cleopatra a fost șocată să afle că nu mai este în viață și a clarificat situația.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Într-un interviu recent, Edward Sanda a mărturisit că fosta sa iubită din perioada adolescenței a murit intoxicată cu gaze, la duș. De aici și până la un mare scandal pe internet nu a fost decât un singur pas.

Cleopatra Stratan, prima reacție după ce s-a zvonit că ar fi murit: "Atât vă spun!"Cleopatra Stratan, prima reacție după ce s-a zvonit că ar fi murit: "Atât vă spun!"

Vizibil afectat și în prezent de acastă tragedie din viața lui, Edward Sanda a mărturisit că a avut lângă el familia și prietenii apropiați și ușor, ușor a reușit să treacă peste acest accident. Cântărețul a mai spus că nu va uita niciodată ce s-a întâmplat, iar fosta iubită va rămâne în mintea lui pentru totdeauna.

Edward a creat confuzie cu declarațiile lui și fanii au crezut că este vorba despre Cleopatra Stratan, logodnica sa.

Citește și:

Cleopatra Stratan a postat prima fotografie cu mama ei. Cum arată soția lui Pavel Stratan

Când se căsătoresc Cleopatra Stratan și Edward Sanda. Și-au ales deja nașii

Cleopatra Stratan și-a dorit să ignore subiectul, dar pentru că panica fanilor atinsese cote inimaginabile și era bombardată cu mesaje de către cei îngrijorați pentru starea ei, cântăreața a clarificat situația.

„Atât vă spun. Eu și @edwardsandaofficial suntem vii!!! Nu ne mai trimiteți și credeți tot ce se scrie în presă! Doar de la noi o să aflați mereu adevărul! Vă pup', a scris Cleopatra Stratan pe Instagram.

Cleopatra Stratan, cerută în căsătorie la majorat

Cleopatra Stratan și Edward Sanda se căsătoresc. Fiica lui Pavel Stratan a fost cerută de soție exact în ziua în care a împlinit 18 ani și a răspuns da din tot sufletul: „A spus da', a transmis Edward Sanda, în toamnă, în dreptul unei fotografii în care iubita sa își etalează inelul.

De asemenea, comentariul a fost însoțit de hashtagul loveofmylife (dragostea vieții mele).

Edward m-a cucerit cu modul în care se uita la mine. Mă face să mă simt artistă, e genul de bărbat care te face să strălucești. Vreau să fie primul și ultimul iubit din viața mea. În pandemie am fost despărțiți, însă vorbeam zilnic la telefon, până la 2-3 dimineața', spunea Cleopatra Stratan în urmă cu ceva vreme.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter