Clipe de panică la „Românii au talent”: un concurent a scos pistolul și cuțitul la juriu. A fost necesară intervenția Poliției!

Publicat pe

Au fost clipe de panică la „Românii au talent': un concurent a scos pistolul și cuțitul la juriu și mai apoi a dat foc unei Biblii. Individul i-a înjurat pe membrii juriului, însă a fost imobilizat imediat de polițiști, înainte ca situația să escaladeze. S-ar părea că bărbatul are probleme psihice.

Clipe de panică la „Românii au talent': un concurent a scos pistolul și cuțitul la juriu. A fost necesară intervenția Poliției!Clipe de panică la „Românii au talent': un concurent a scos pistolul și cuțitul la juriu. A fost necesară intervenția Poliției!

Poliția Capitalei a transmis că duminică, 29 septembrie, dintr-un hotel situat pe raza Sectorului 1 din Bucureşti, în jurul orei 12.45, a fost formulat un apel la 112, în care se reclama că un bărbat, de 29 de ani, aflat la o preselecție pentru o emisiune TV, a devenit agitat, a arătat celor prezenți un cuțit și un pistol airsoft, amenințându-i pe ceilalți concurenți și înjurându-i, după care dat foc unei Biblii.

Individul fost imobilizat și condus la sediul Secției 2 Poliție pentru cercetări, unde a fost audiat și ulterior internat într-o unitate spitalicească pentru consult de specialitate, deoarece există suspiciuni că ar avea probleme psihice. Cercetările sunt continuate de Secția 2 Poliție sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 1, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tulburarea ordinii și liniștii publice.

„Cercetările sunt continuate de Secţia 2 Poliţie sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 1, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tulburarea ordinii şi liniştii publice', se arată într-un comunicat al Poliției Capitalei.

La aceste preselecții, juriul nu este cel clasic, format din Andra, Florin Călinescu, Andi Moisescu și Mihai Petre, ci un juriu care sortează concurenții în prealabil, așa cum se procedează în primele preselecții, potrivit Click!.

  

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter