Cluj Fashion Week - In memoria lui Alexander McQueen

Publicat pe

Cluj Fashion Week – Festivalul national de moda si lifestyle se desfasoara in perioada 14-17 aprilie, fiind dedicat designerului Alexander McQueen.

CFWIn cadrul festivalului vor fi prezentate colectiile de moda pentru toamna-iarna 2010/2011, expozitii de fotografie de moda si life-style, instalatii, video, film, muzica si teatru.

Festivalul merge pe o relatia unica intre 20 creatori plus invitati speciali, mari personalitati: Diane Pernet – fondatoarea celui mai important festival de video din lume: ASVOFF; Mick Davis – regizor (Modigliani 2004), scenarist si producator; Miguel Villalobos si Graham Tabor – creatori de fotografie si instalatii, apropiati ai festivalului de moda de la Hyeres.

Fotografia va fi prezenta cu 2 expozitii de anvergura: Lifestyle-ul sec XXI' si In Memoriam Alexander McQueen'. De asemenea, va fi introdus si conceptul de „Teatru Lifestyle” – fiind invitata piesa HELL, in regia lui Chris Simion.
 

dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter