Codin Maticiuc, fotografie înduioșătoare alături de fiica lui. Cum arată Smaranda la trei săptămâni

Publicat pe

Chiar dacă puțini și-l imaginau în această postură pe fostul crai de Dorobanți, Codin Maticiuc este un tată dedicat și extrem de îndrăgostit de fetița lui, Smaranda, care s-a născut pe 4 aprilie. Iată ce mult a crescut micuța și ce mesaj emoționant a lăsat tatăl ei, alături de fotografia lor, pe contul său de socializare!

Codin Maticiuc, alături de fiica lui, Smaranda

De când a devenit tată, Codin Maticiuc este cu totul altul – mai serios, mai responsabil, preocupat de viitorul fiicei sale. Fotografiile din cluburi au dispărut, fiind înlocuite de cele în care își ține fetița în brațe sau o hrănește. Încă din prima zi de viață a Samarandei, pe care spune că și-a dorit-o dintotdeauna, Codin a documentat toate momentele importante din viața sa și a fiicei sale, iar recent acesta a făcut un remembering emoționant în care afirmă că Smaranda este cea mai mare dragoste a lui:

„Cea mai mare realizare a mea

Smaranda, fiica mea, s-a născut pe 04.04 la spitalul Mount Sinai din Southbeach, Miami și asta doar pentru că eu sunt aici pregătind Miami Bici.
Am primit mii de mesaje de felicitări pentru care vă mulțumesc. În multe îmi spuneați ca ea este cea mai mare realizare a mea. Nu. Nu este. Este cea mai mare dragoste fără doar și poate. Sper să reușesc sa îi ofer măcar jumătate din ce am primit eu de la ai mei, asta ar fi într-adevăr o realizare. Și nu mă refer strict financiar. Cred că unui copil trebuie să îi dai îndeajuns de mult încât să poată face ceva, dar nu îndeajuns de mult încât să poată să nu facă nimic.
Ma gândesc la oamenii pentru care venirea pe lume a copilului lor este cea mai mare realizare. Oare ce au făcut cu viața lor până-n acel moment? Ce fel de job au? Ce fac în timpul liber?
Nu am mari realizări pe acest pământ, sper să urmeze însă. Visez să renovez etajul 7 de la spitalul Fundeni, unde s-a stins fata de la #702″, a scris Codin.

 

Codin Maticiuc are o carte de vizită impresionantă

Deși a ținut nu o dată prima pagină a tabloidelor, cucerirea anumitor domnișoare din showbiz părând a fi singura sa preocupare, iată că cel mai cunoscut donjuan de Dorobanți are o carte de vizită impresionantă, activitatea sa fiind mai mult decât lăudabilă. Nu întâmplător Codin spune, așadar, că nu fiica lui este cea mai mare realizare a lui, ci dragostea vieții lui, pentru că să faci un copil nu e deloc o realizare, ci, de cele mai multe ori, o întâmplare… Iată ce spune Codin Maticiuc despre viața lui de până acum și ce concluzie interesantă trage!
„Ce am făcut însă deja? Am publicat o carte care a devenit bestseller. Am strâns scutece pentru spitalul de arși imediat după Colectiv. Am produs câteva filme. Am strâns câteva sute de mii de euro pentru diverse campanii umanitare din care cel puțin trei fetițe s-au vindecat de cancer și sunt vesele acum. Am urmat cursurile actoriedefilm și am jucat în Două Lozuri ca absolvire. Am pus umărul la orfelinatul construit de ai mei, Fundația Metropolis. Am scris nouă luni pentru Playboy România.

Am contribuit la deschiderea unui centru de escaladă pentru orbi. Am tras cu pistolul în filmul Hawaii și am făcut o cascadorie în Faci sau Taci. Am schimbat o lege pentru persoanele cu handicap din România. Am câștigat câteva premii împreună cu Dan Chișu pentru București Non Stop. Am plantat un copac. Am fost ales speaker la venirea lui Caryl Ferey în România pentru lansarea romanului său Zulu. M-am ocupat de micile plăceri ale bunicului meu în ultimii săi ani de viață. Am înființat Unseen.ro, care a devenit la scurt timp merchandise provider pentru UNTOLD și NEVERSEA. Am participat la multe acțiuni de la Fundeni pentru copiii bolnavi de cancer prin Oferă în dar: UN Zâmbet. Am jucat în Meda.

Am grijă de zece ani în fiecare lună de o bătrânică de a cărei situație am aflat la televizor. Am lansat Tshirt Factory.ro și doar câteva din modelele mele s-au vândut în multe mii de exemplare. Continui să susțin un adăpost de câini maidanezi din Târgoviște. Am pus bazele WatchMe Productions, care-mi produce primul film după scenariul meu: Miami Bici. Am fost și voi rămâne sprijin familiei și prietenilor.
Sper ca nici pentru fata mea, venirea pe lume a copiiilor ei să NU fie cea mai mare realizare a ei”, a conchis Codin Maticiuc.

Foto: Facebook, Instagram

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter