Concert si lansare Simplu in week-end

Publicat pe

Sambata, 11 aprilie, incepand cu ora 15:00, baietii de la „Simplu' vor lansa in Feeria DVD-ul „Un Film Simplu', Smiley, C.R.B.L., Piticu urmand sa cante si sa danseze alaturi de prietenii lor.

La 1 an de la deschiderea Baneasa Shopping City si aniversarea a 3 ani de existenta a centrului comercial Feeria sunt organizate si alte evenimente speciale.

Smiley

Copiii sunt asteptati la atelierul de pictat oua, in timp ce profesorul „Stie Tot' ii va fascina pe cei mici cu experimentele lui atat in Feeria, cat si in Mall.

La concursul de „egg hunting' desfasurat in Feeria, cei mai rapizi dintre prichindei vor fi rasplatiti cu zeci de premii pana pe 17 aprilie.

De asemenea, duminica, 12 aprilie, emisiunea Duminica in familie' de la Antena 1 se muta in Baneasa Shopping City, care sarbatoreste implinirea unui an de la deschidere prin lansarea unei initiative caritabile „Designeri de fapte bune'.

10 designeri – Rita Muresan, Mihai Albu, Clara Rotescu, Kristina Dragomir, Liliana Turloiu Udrea, Romanita Iovan, Wilhelmina Arz, Laura Olteanu, Cristian Samfira si Claudia Castrase – au fost invitati sa decoreze 10 oua supradimensionate care vor fi vandute companiilor din Romania care vor dori sa se implice in strangerea de fonduri pentru copiii aflati in dificultate, beneficiari ai programelor United Way.

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter