Concertul JLo din Bucuresti a fost amanat din nou

Publicat pe

Dupa ce a fost anuntat pe site-ul oficial si amanat din motive organizatorice, fanii Jennifer Lopez si-au programat data de 14 noiembrie a acestui an pentru un super concert JLo. Din pacate, si aceasta confirmare a fost amanata.

 

Motivul pentru care tara noastra nu va avea parte de acest concert este ca sala Romexpo, locul unde urma sa concerteze artista,  nu corespunde cerintelor echipei tehnice a starului.

Jennifer Lopez

Foto: Hepta

Din aceste motive, organizatorii intentioneaza reprogramarea evenimentului in cursul anului viitor, intr-un spatiu deschis.

 

„Organizatorii concertului, in acord cu managementul artistei, intentioneaza reprogramarea evenimentului in cursul anului viitor. Cu siguranta, concertul va fi organizat intr-un spatiu exterior, care sa permita construirea unei structuri care sa poata sustine toate cerintele tehnice necesare show-lui.

 

In acest context, Romania va beneficia de un spectacol J Lo la cel mai inalt nivel, fara niciun fel de compromisuri, fapt ce nu ar fi putut realizat in conditiile prevazute initial”, se arata  in comunicatul organizatorilor.

 

 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter