Connect-R a publicat o fotografie cu Misha și i-a dedicat un mesaj, de Ziua Femeii: „Noi, bărbații, trăim într-o iluzie”

Publicat pe

De Ziua Femeii, Connect-R a publicat o fotografie cu Misha și i-a dedicat un mesaj emoționant. Cei doi au divorțat în urmă cu cinci ani, însă au rămas în relații bune de dragul fiicei pe care o au împreună. În mai multe rânduri, artistul a vorbit cu regret despre separarea de mama fiicei sale, la adresa căreia a avut întotdeuna numai cuvinte de laudă. Cu ocazia acestei zile speciale, cântărețul a ținut să-i facă o urare pe rețelele de socializare. Iată mesajul acestuia!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

Connect-R și Misha au divorțat în secret în anul 2017, după trei ani de căsnicie. Deși s-au separat, cei doi au rămas în relații foarte bune, continuând să fie o familie pentru fiica lor. De Ziua Femeii, artistul a publicat câteva imagini cu mama, fiica și fosta lui soție, dedicându-le un mesaj emoționant. Maya, fetița celor doi artiști, a împlinit recent nouă ani și a moștenit talentul ambilor părinți. Deși are un program destul de încărcat, se pare că artistul face tot posibilul să fie cât mai implicat în viața fetiței lui.

Connect-R a publicat o fotografie cu Misha și i-a dedicat un mesaj, de Ziua Femeii: „Noi, bărbații, trăim într-o iluzie'Connect-R a publicat o fotografie cu Misha și i-a dedicat un mesaj, de Ziua Femeii: „Noi, bărbații, trăim într-o iluzie'

După divorț, Connect-R, Misha și fiica lor au continuat să meargă împreună în vacanțe și să petreacă timp ca o adevărată familie. Recent, fosta soție a artistului a recunoscut că vorbește aprope zilnic cu tatăl fiicei sale și că se află în relații bune. Deși s-a zvonit de mai multe ori că s-au împăcat, aceștia au negat întotdeauna informația.

Citește și: Cum se înțeleg Misha și Connect-R, la 5 ani de la divorț. Ce relație are artistul cu fiica lui acum: „Simt că Maya 100% își dorește…' / EXCLUSIV

Citește și: Ce dietă ține Misha, pentru o siluetă de invidiat: 'Mănânc o masă pe zi'

Citește și: Săndel Mihai, fratele Andrei, și Armin Nicoară sunt în plin scandal: 'Măi, fraților, el mimează! Nu mă așteptam să mă înjosească…'

Citește și: Anna Lesko a avut scolioză și a urmat un tratament dureros: 'Eram terminată. Îmi curgeau lacrimile, dar trebuia să…'

Connect-R a publicat o fotografie cu Misha

Pe rețelele de socializare, Connect-R a publicat o fotografie cu Misha, fiica lor și cea care i-a dat viață. Artistul a ținut să scrie un mesaj emoționant și a reușit să-și impresioneze fanii, care l-au felicitat pentru gestul făcut.

„Oricât ne-am chinui să fim creatori, cei mai mari creatori rămân femeile. O femeie în primul rând se definește prin a fi femeie din momentul în care devine mamă. Atunci începe să se cunoască pe ea. De aceea, concertul de la Sala Radio, cu 60 de instrumentiști pe scenă, va fi dedicat sexului frumos.

De altfel, noi, bărbații, trăim într-o iluzie, crezând că putem singurei totul. Ce frumos spune filozofia est-orientală, că bărbatul și femeia sunt precum călărețul și calul. Călărețul știe drumul, dar doar calul îl poate parcurge. Și, astfel, bărbatul e călărețul, femeia este calul. Așa se spune și-n creștinism, bărbații sunt puternici în trup, dar femeile sunt tari în inimă. De unde și puterea de durere e mult mai mare.

Noi dacă am experimenta doar 10 la sută din durerea nașterii, probabil că am muri. Trebuie să înțelegem aceste puteri complementare, ale trupului și inimii, ce nu pot fi dobândite decât prin unirea bărbatului cu femeia și invers. La multi ani vouă, fetițe, fete, femei, doamne, Mame!', a scris artistul.

Ce spune Connect-R despre a doua căsătorie

Într-un interviu recent, artistul a spus că exclude categoric ideea de a se căsători pentru a doua oară. Connect-R a fost căsătorit timp de trei ani cu Misha, iar din povestea lor de dragoste a rezultat o fetiță. Divorțul celor doi a avut loc în anul 2017, iar cântărețul a dat de înțeles, de mai multe ori, că separarea s-ar fi produs din cauza lui.

„Sincer, nu! Nu mă voi mai recăsători niciodată!', a spus artistul, potrivit cancan.ro.

Sursa foto: Facebook

 
dinpopor.ro
gsp.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă