Misha și Connect-R, din nou împreună, de dragul fiicei lor, Maya. S-au afișat ca o adevărată familie la un eveniment monden și au purtat ținute asortate

Publicat pe . Actualizat Joi, 12 octombrie 2023, 11:39

De curând, Misha și Connect-R s-au afișat împreună la avanpremiera filmului „Băieți deștepți', din distribuția căruia face parte și fiica lor, Maya. Mândri de debutul cinematografic al fetiței lor, cei doi părinți au avut apariții foarte elegante, asortându-și ținutele. Iată imaginile cu cei doi, alături de fiica lor!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

Pe 13 octombrie, filmul „Băieți deștepți', în regia lui Igor Cobileanski, va avea debutul în cinematografe. Recent, a avut loc evenimentul de lansare al peliculei, la care au participat vedete cunoscute din showbiz-ul românesc. Printre acestea se numără și Misha și Connect-R, care au venit însoțiți de fiica lor Maya, protagonistă în filmul de comedie. Actorul și fosta lui soție au divorțat în urmă cu 5 ani, însă au rămas în relații bune de dragul copilului și îi oferă sprijin necondiționat, mai ales că micuța a început să cocheteze cu lumea artistică.

conn9conn9

Citește și: Ce spune Misha despre cartea lui Connect-R, în care el a dezvăluit că a înșelat-o: „Nu e ca și cum aș afla ceva nou”

Citește și: De ce Misha și Connect-R și-au mutat fiica la altă școală: „Nu aveam voie fără uniformă”. Maya merge acum la Școala de Arte

Citește și: Cum arată și cu ce se ocupă Corina Drăgulescu, fosta soție a lui Marian Drăgulescu. Cei doi au divorțat în anul 2019

Citește și: Viorel Lis, evacuat de la azil după doar câteva zile. De ce a trebuit Oana Lis să-și ia soțul înapoi acasă

Misha și Connect-R, din nou împreună, de dragul fiicei lor

Misha și Connect-R s-au afișat împreună la avanpremiera filmului „Băieți deștepți', care marchează debutul fiicei lor în lumea cinematografiei. Deși sunt divorțați din anul 2018, după o căsnicie de 5 ani, cei doi părinți și-au zâmbit pe tot parcursul evenimentului și au părut extrem de mândri de reușitele micuței Maya.

După cum se poate observa în imaginile de la premiera peliculei, Misha și Connect-R au ales să se asorteze și au purtat ținute all-black. Fosta soție a artistului a avut o apariție de senzație, într-o rochie neagră și mulată, cu accesorii argintii, în timp ce el a purtat un costum elegant.

„Mă bucur mult că Maya cochetează cu scena în general. Ea vine cu mine și la concerte, cântă la pian, iată, a jucat și în acest film. Iar eu o încurajez foarte mult văzând că îi place, o încurajez să facă ceea ce simte. La filmările pentru Băieți Deștepți' a fost mai mult cu mama ei, eu fiind foarte ocupat, dar abia aștept data de 13 octombrie s-o văd pe ecran! Va fi o supriză și pentru mine, pentru că nu am văzut încă filmul. Abia aștept s-o văd pe marele ecran și să văd filmul, care cred că este excepțional!', a spus artistul pentru click.ro.

Connect-R a compus o piesă pentru coloana sonoră a filmului „Băieți deștepți'

Connect-R și Johny Romano au compus o melodie pentru coloana sonoră a filmului „Băieți deștepți'. Pelicula marchează debutul mai multor artiști în lumea filmului, între care Alex Velea, Ruby, Olimpia Melinte, Vali Vijelie, Silviu Mircescu, Dan Bursuc și mulți alții.

„Da, ne-am bucurat foarte tare că am fost solicitați pentru coloana sonoră a filmului Băieți Deștepți', e onoare pentru noi să facem și muzică de film. Piesa a fost realizată alături de Johny Romano, revelația ultimilor doi ani în materie de artiști în România. Ne-am mobilizat, noi nu prea suntem pe ideea asta de ego în muzică, a trebuit să ne transpunem cumva. Am adaptat stilul acesta afro-dancehall, care se tot aude peste tot, am încercat să fim cât mai fresh, iar piesa are deja aproape 3 luni de când stă în trending. S-a bucurat de un real succes, oamenii o cântă la concerte, fapt care ne bucură foarte mult', a adăugat el, potrivit sursei citate.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton